Vandreferie i Tirol, © Tirol Werbung/Peter Neusser
Vandreferie i Tirol, © Tirol Werbung/Peter Neusser

Vandreferie: Vandring i Tirol


Med sit brede netværk af vandrestier er Tyrol det perfekte sted for både vandrere og bjergbestigere. Her får du en nærværende og umiddelbar oplevelse af den imponerende natur, der sætter spor i dig – også efter, at du er taget hjem igen.

Hvilken bedre måde at dykke ned i Tyrols fascinerende bjergverden end gennem en vandretur? Tyrol byder på mere end 24.000 kilometer afmærkede bjerg- og vandrestier. Blandt dem finder du både krævende ruter for erfarne bjergbestigere og lette temastier med afvekslende oplevelsesstationer på vejen, som familier med børn kan klare ubesværet. Er du i super form, skal du vælge en af langdistanceruterne, som fx Ötztal Trek eller den længste af sin art, Adlerweg (Ørnevejen). Og du behøver ikke at bekymre dig om overnatningen, for i alle regioner er der et stort netværk af shelters og bjerghytter. Men prikken over i'et i en vellykket vandreferie er og bliver en solopgangstur: Når det første gyldne dagslys skinner på bjergtoppene, går det nemlig lige i hjertet.

Vandretips

vis mere +
Ørneruten, © Tirol Werbung / Sebastian Schels
Ørneruten

33 etaper, 413 kilometer, højdeforøgelse på 31.000 meter: Ørneruten krydser Tirol. Alle oplysninger om ruten, hytter og GPS-spor.Gå til Ørneruten (engelsk)

Hytter og alpine græsgange

Sådan kan du nyde bjergene i Tirol

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.