Swarovski Crystal Worlds, © Swarovski Kristallwelten
Swarovski Crystal Worlds, © Swarovski Kristallwelten

Udflugtstip i Tirol


En tur i teatret i Innsbruck? En dag på Burgenwelts slotseventyrområde i Reutte? Eller hvad med et adrenalinkick i en high-rope actionpark? Sommer og vinter, i regn og sol - der er masser at se og gøre i Tirol!

Tirol er måske bedst kendt for sine fantastiske alpine udsigter, men delstaten har meget mere at byde på. Andre højdepunkter inkluderer den smukke middelalderlige by Rattenberg med dens skønne gamle bydel samt det mægtige kejserpalads i Innsbruck, kun få meter fra det berømte gyldne tag. Store byer som Innsbruck, Kufstein og Lienz har alle masser af kulturelle seværdigheder, mens besøgende højt oppe i bjergene finder adventure parks, high-rope trails, sommerkælkebaner og familievenlige svømmebassiner med masser af rutchebaner. Museer, arbejdende mælkegårde og naturparkcentre giver besøgende mulighed for at lære om regionen, dens befolkning og historie. Sidst, men ikke mindst, har Tirol et næsten utalligt antal naturlige attraktioner såsom vandfald, søer og udsigtspunkter, hvor du bare kan stoppe, slappe af og nyde den fantastiske natur.

Tirol er måske bedst kendt for sine fantastiske alpine udsigter, men delstaten har meget mere at byde på. Andre højdepunkter inkluderer den smukke…

læs videreVis mindre

Tirols 15 mest populære attraktioner

Attraktioner om vinteren

Kulturelle attraktioner

Attraktioner med børn

Oplev dyrelivet, plask rundt i vandet, leg og klatr op – Tirol er fyldt er med seværdigheder, du kan opleve med børn! Nogle gange er ungerne ivrige efter lidt mere end en panoramaudsigt over bjergene, og Tirols forlystelsesparker er glade for at være leveringsdygtige i mange eventyrlige muligheder. Gå ombord på Wichtelexpress ("Nisse-expressen"), trods tyngdekraften på fantastiske rebbaner, eller sus ned af bjerget på en sommerkælkebane. Trænger du til at køle ned? Tirol er hjemsted for mere end 30 søer, varme kilder og vandrige legepladser, og her er tonsvis af måder at bekæmpe varmen på. Følg dine instinkter: Vores zoologiske haver og dyreparker bringer Tirols naturlige vidundere så tæt på, at du kan røre ved dem. Dem med appetit på eventyr kan nyde et væld af kulturarvsattraktioner – spredt over hele regionen finder du velbevarede slotte, der giver et glimt af fortiden. Og hvem ved, måske finder du endda en skat?

Udflugtstips til familier

vis mere +
© Tirol Werbung/Julia König
© Tirol Werbung/Julia König

Bjergattraktioner

vis mere +
© Tirol Werbung/Olaf Unverzart
© Tirol Werbung/Olaf Unverzart

Vandattraktioner

vis mere +

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.