© Tirol Werbung - Jarisch Manfred
© Tirol Werbung - Jarisch Manfred

Wellness og Spa ophold: Sundhedsferie i Tirol

Hvorfor ikke kombinere din ferie i Tirol med et spa- og wellness-program? Når alt kommer til alt, handler ferie jo om afslapning, ikke? Vores region har mange aktiviteter, der er skabt til at forbedre dit generelle velbefindende og din mentale sundhed, fra yoga og faste til naturoplevelser i skovene og bjergene.

En yogasession i bjergene, når solen står op, en aften i saunaen, når dagen går på hæld, en spa-dag med fuldkropsmassage, et fasteprogram på et af regionens smukkeste hoteller eller en urtetur med en lokal ekspert, der fortæller alt om den oprindelige flora — wellness ophold i Tirol findes i mange former, men de har alle det samme mål: At forbedre din mentale og fysiske sundhed og derved skabe bedre helbred generelt. For nogle mennesker er der intet bedre end et klassisk spa-ophold med masser af forkælelse, mens andre foretrækker at gå deres egne veje og genopdage deres egen forbindelse til naturen. Wellness- og sundhedssektoren har blomstret i Tirol i de senere år med hoteller, der har specialiseret sig i mange forskellige aspekter af fysisk og mental velvære. Rul ned for at læse mere om sundhed og velvære på ferien.

En yogasession i bjergene, når solen står op, en aften i saunaen, når dagen går på hæld, en spa-dag med fuldkropsmassage, et fasteprogram på et af…

læs videreVis mindre

Sunde ferier i Tirol

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.