Natterersee Nature Resort - Wood Lodges
Natterersee Nature Resort - Wood Lodges

Glamping: Opdag glamourøse campingeventyr i Tirol

Glamping' tilbyder outdoor-entusiaster en opgradering på overnatningsfronten. Det er et nyt ord for en ny form for rejser, defineret som glamourøs camping. Glamping er en måde at opleve udendørslivet på uden at ofre luksus. Når du er på glamping, er der intet telt at slå op, ingen sovepose at rulle ud, intet bål at starte. Det er det perfekte kompromis for dem, der ønsker at opleve friske, stjerneklare nætter og skarpe, dugfyldte morgener samt umiddelbar adgang til friluftsliv, med den komfort og de bekvemmeligheder der ellers må undværes ved teltcamping.

Tirol har campingpladser, der har en bred vifte af spa-, sports- og rekreationsfaciliteter til stilfuld luksuscamping — hvilket faktisk allerede kunne kaldes glamping. Alligevel er der flere muligheder for at fordybe sig i naturen uden at ofre moderne bekvemmeligheder i Tirol. Det er OK at indrømme, at du ikke er den "rustikke" type, så byt din soveplads på jorden med de hyggelige senge i disse unikke glampingmuligheder.

Tirol har campingpladser, der har en bred vifte af spa-, sports- og rekreationsfaciliteter til stilfuld luksuscamping — hvilket faktisk allerede kunne…

læs videreVis mindre

Flere overnatninger

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.