Wildschönau

Kommunen Wildschönau, bestående af landsbyerne Niederau, Oberau-Mühltal, Auffach og Thierbach, ligger i højdedalen af samme navn i Kitzbüheler Alpen i cirka 1000 meters højde over havet.

I sommer:

  • Mere end 300 kilometer vandreruter giver adgang til det pragtfulde bjergmiljø i de omkringliggende Kitzbüheler Alpen, og omkring 50 beværtede sætere sørger for en hyggelig velkomst og kulinarisk forplejning under vandreturen.

  • I Østrigs eneste Natur-Hochseilgarten ”Zauberwinkel“ (natur-klatrepark) går tovklatre-parcours op til 17 og 21 meters højde fra trætop til trætop.

  • Enestående er også den smukke kløft Kundler Klamm, Tiroler Holzmuseum (træmuseum) og det specielle bjergbondemuseum "z'Bach".

I vinter:

  • Højdedalen, der ligger i Kitzbüheler Alpen i næsten 1000 meters højde, sørger i ”Ski Juwel Alpachtal Wildschönau“ for den absolutte skifornøjelse med 145 pistekilometer og 47 liftanlæg.

  • En afveksling fjernt fra pisterne oplever man under en snesko-vandretur gennem det snedækkede landskab i Wildschönau, en hyggelig spadseretur ad Fransiskanervejen eller på besøg på bjergbonemuseet "z'Bach".

  • Natur-Hochseilgarten Zauberwinkl (natur-klatrepark). Denne er med 21 meters højde en af de højeste og mest spektakulære i Europa og sørger også om vinteren for det rene eventyr.

I sommer:Mere end 300 kilometer vandreruter giver adgang til det pragtfulde bjergmiljø i de omkringliggende Kitzbüheler Alpen, og omkring…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i WildschönauAlle aktiviteter+
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus

Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Wildschönau

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Oberau 337, Wildschönau, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.