Zell Am Ziller

God stærk øl holder festen i gang: Zell am Ziller er en ferieby midt i dalen Zillertal og blandt andet kendt ud over delstatens grænser for sin Gauder Fest, der finder sted hvert år.

I sommer:

  • Mountainbikere og vandrere finder i Zell am Ziller de smukkeste ruter til udforskning af bjergene.

  • Ganske kvikt går det til ved Arena Coaster. De helt modige vover en BagJump, og hvis man ikke er bange for højder, kan man svæve gennem luften med Arena Skyliner.

  • Besøg den traditionelle Gauderfest i begyndelsen af maj, vel nok Tirols største folkefest.

  • Hvis man hellere vil tage på en rejse bagud i tiden, kan man i regionalmuseet Zell og i besøgs-guldminen blive bortført til længst svundne dage.

I vinter:

  • Herfra kan venner af skisporten træde ind i Zillertal Arena – herefter får man adgang til en verden med 169 pistekilometer, fun- og actionparks, fem permanente styrtløbsbaner og meget mere.

  • På grund af Zell’s centrale beliggenhed er dagsudflugter i de nærliggende skiområder Mayrhofen, Kaltenbach-Hochfügen eller til Hintertuxer Gletscher ganske lette. Zillertaler SuperSkipas gælder til samtlige af dalens 670 pistekilometer og giver gratis adgang til skibusserne, Zillertal-banen og offentlige transportmidler.

  • Ved dalstationen i Zillertal Arena i Zell garanterer Arena Coaster, den eneste alpine rutschebane i Zillertal, masser af morskab.

  • Efter dagens sidste tur til dalen kan man fint afslutte en skøn dag med en drink i Iglu eller ved Schirmbar’en - Zell am Ziller er berømt for afterski, natklubberne og den gode stemning.

I sommer:Mountainbikere og vandrere finder i Zell am Ziller de smukkeste ruter til udforskning af bjergene.Ganske kvikt går det til ved Arena…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Zell Am Ziller


Alle aktiviteter+
© Zillertal Bier
© Zillertalbahn
© Freizeitpark Zell
© Zell-Gerlos
© Zillertal Arena - Zell-Gerlos

Populære logier i Zell Am Ziller


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Zell Am Ziller

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Dorfplatz 3a, Zell am Ziller, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.