Lange Vandreruter for erfarne Vandrere

Kombiner seriøs rejselyst med længsel efter naturskønne udsigter, og hvad får du? De bedste langdistance vandrestier i Tirol. Fra berømte til mindre kendte juveler, disse stier er "made for walking".

Der er utallige muligheder for vandreture i Østrig. Vandring i højderne er et flerdages trekkingeventyr midt i uberørte alpine landskaber. Disse lange vandreture begynder allerede oppe i højderne, så vandrere kan udforske Tirols bjergkæder fra ørneperspektiv, når de følger vandreruterne gennem Alperne. At udforske bjergtoppene til fods giver bjergvandringentusiaster en intens oplevelse af Tirols utrolige alpine landskaber. Fantastisk udsigt, tilfredsstillende fysisk træning og velkomne pauser med god mad og drikke hos en af de mange indbydende bjerghytter: Bare nogle af de faktorer, der holder fast i dig længe efter du vender hjem fra dit langdistance bjergtrekkingeventyr. Afhængigt af individuel kondition og udholdenhedsniveauer kan du opdele disse langdistance-vandrestier i håndterbare etaper og gennemføre dem over et antal dage: Fra de fleste bjerghytter er der mulighed for at gå tilbage ned til dalen og/eller få adgang til den alpine sti fra dalen.

Der er utallige muligheder for vandreture i Østrig. Vandring i højderne er et flerdages trekkingeventyr midt i uberørte alpine landskaber. Disse lange…

læs videreVis mindre

Bedste langdistance vandreruter

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.