© Tirol Werbung/Manfred Jarisch
© Tirol Werbung/Manfred Jarisch

Kurophold i de tyrolske bjerge

Tirol har fantastiske sundheds- og spa-retreats, der kombinerer afslappende behandlinger med maleriske landskaber. Dyk ned i Tirols natur, og føl dig lige så frisk som vores bjergluft - helt uden at forlade spaen.

En tur til Tirol har masser af sundhedsfremmende effekter. Her i Alpernes hjerte finder du fantastiske retreats i den friske luft væk fra byerne, der kombinerer afslappende behandlinger og maleriske landskaber. Helse- og behandlingscentre og spa-resorts tilbyder himmelske behandlinger og aktiviteter, som yoga i ærefrygtindgydende bjerge og Kneipp-vandterapi med en fantastisk udsigt over landskabet. Prøv et spa- og wellnessophold eller kurophold med behandlinger som specialmassage, stenoliebade, akupunktur eller Ayurveda-behandlinger — intet står i vejen for afslapning og forkælelse. Dyk ned i Tirols natur, og føl dig lige så frisk som vores bjergluft — helt uden at forlade spaen. Vælg et hotelophold med spa og efter en dag eller to vil du føle dig som — og ligne — et nyt menneske. Her er nogle af de smukkeste steder i Tirol, hvor du kan lade dig forkæle, finde ro og afslapning.

En tur til Tirol har masser af sundhedsfremmende effekter. Her i Alpernes hjerte finder du fantastiske retreats i den friske luft væk fra byerne, der…

læs videreVis mindre

Wellness tips

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.