© AREA 47/Rudy Wyhlidal
© AREA 47/Rudy Wyhlidal

Badelande i Tirol: sjov og spænding

I Tirols badelande er der spektakulære muligheder for sjov, leg og sport, her får I masser af nervepirrende spænding og bevægelse i vandet. I Area 47 katapulteres badegæsterne højt op i himlen over Ötztal, eller de lader sig boble godt og grundigt igennem i et vand-massagebad.

Det bedste ved badelandene er, at de ligger midt i de smukkeste bjerglandskaber. Dermed er de som skabt til at give klatrere, mountainbikere eller vandrere den nødvendige afveksling. Her kan gæsterne slappe af i vandet, også i saltvandsbade, hvis de vil det, og samtidig prøve noget nyt. Hvad med en raketstart inklusive dobbelt loop? Den spektakulære vandrutsjebane i Wave i Wörgl sørger for et fantastisk skud adrenalin. Badelandene har noget at byde på for enhver smag - både for børn, forældre, singlerejsende eller pensionister. Og næste dag lader man sig gerne lokke op i bjergene igen, fuld af ny energi.

Det bedste ved badelandene er, at de ligger midt i de smukkeste bjerglandskaber. Dermed er de som skabt til at give klatrere, mountainbikere eller…

læs videreVis mindre

Badelande

Du kunne også være interesseret i dette

vis mere +

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.