© Tirol Werbung / Andreas Jakwerth
© Tirol Werbung / Andreas Jakwerth

Outdoor-aktiviteter


Vandrere med passion for naturen, klatrere på udkig efter klipper eller skiløbere, der jager den perfekte pulversne – de finder alle, hvad de leder efter i Tirol. Regionen har nemlig masser af plads til bevægelse.

En række skiløjper, der både tilbyder nybegynderpister og Harakiri-nedløb, tusindvis af kilometer vandrestier, fra den lille panoramaudsigt for hele familien til den udfordrende bjergtopbestigning samt utallige mountainbikestier, klatreruter, langrendsløjper og kælkebaner – alt dette gør Tirol til ét stort, uudtømmeligt sportscenter. Både sommer og vinter er regionen det ideelle sted for dem, der hungrer efter motion. Men Tirol er mere end blot summen af sine sportskilometer: Imponerende bjergsøer, bølgende bakker og robuste bjergtoppe lægger kulisse til alt det sportslige. Og de pludrende bække og tordnende vandfald inviterer dig til et velfortjent hvil bagefter.

En række skiløjper, der både tilbyder nybegynderpister og Harakiri-nedløb, tusindvis af kilometer vandrestier, fra den lille panoramaudsigt for hele…

læs videreVis mindre

Vinteraktiviteter

vis mere +

Sommeraktiviteter

Flere sommersportsaktiviteter

vis mere +

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.