Innsbruck

Alpernes hovedstad: Delstatshovedstaden i Tirol har alt, hvad der hører til en livlig by - på trods af at den er så lille, at man på bare 10 minutter kommer højt op i bjergerne.

I sommer:

 • Oplev Innsbrucker Altstadt (gamle bydel) med dens berømte ”Goldenes Dachl“, den pragtfulde Maria-Theresien-Straße og den kejserlige Hofburg. Besøg det nye museum Tirol Panorama, nyd udsigten fra skihopbakken Bergisel eller tag med den moderne Nordkettenbahn i løbet af kun 20 minutter op til et alpint rekreativt nærområde i en højde på over 2.000 meter.

 • I det højalpine terræn kan man erobre de imponerende bjerge til fods, på downhill- eller mountainbike eller godt afsikret på en klatretur og samtidigt nyde de utrolige panoramaer ud over Tirols forbunds-hovedstad.

 • Sommeren byder på talrige kulturfestivaler som for eksempel ”Festuger for gammel musik“ eller ”Innsbrucker Tanzsommer”. Innsbrucks promenade¬koncerter er kræs for øregangen hos alle der holder af blæseinstrumenter.

 • I forbindelse med overnatning kan man vælge mellem 90 huse i alle kategorier.

 • Med cirka 190 restauranter går man ikke sulten i seng, og med 60 værtshuse er Innsbrucks natteliv særdeles livligt.

I vinter:

 • Besøg det kendte ”Goldenes Dachl“, den kejserlige Hofburg, den arkitektonisk enestående Bergiselschanze (skihopbakken), det nye museum Tirol Panorama eller tag en slentretur gennem Maria-Theresien-Straße. De talrige usædvanlige butikker, indkøbscentre, caféer samt de vidunderlige parkanlæg sørger for afveksling.

 • Adventstiden frister med talrige julemarkeder, der inviterer til slentreture og tilbyder både traditionelt kunsthåndværk, typiske tiroler lækkerier og moderne julepynt. Meget populært hos børn og familier er det årlige Christkindl-optog den tredje søndag i advent, hvor hyrder og flokke af engle ledsager julebarnet gennem Innsbrucks gamle bydel.

 • Ikke for ingenting har Innsbruck et ry som sportsby - aktive mennesker finder her et utal af fritidsmuligheder. Skiområderne Patscherkofel samt Nordkettenbahn i umiddelbar nærhed sørger for top-betingelser for uforglemmelige vinterdage. På kun 20 minutter kan man fra byens centrum komme op til skiområdet på Nordkette i over 2.000 meters højde.

 • Der er sandelig heller ingen mangel på sportslige events i den tredobbelte olympiske by. Kælke-worldcup finder regelmæssigt sted i Innsbruck-Igls og ved Firebakke-turneringen mødes skihop-verdenseliten på Bergisel.

 • Mere end 90 overnatningsmuligheder i alle kategorier sørger for, at man i ferien føler sig helt som hjemme.

 • Og hvad ville en byferie være uden kulinariske specialiteter og underholdning? Blandt de cirka 190 restauranter og mere end 60 spisesteder er man sikker på at kunne finde det rigtige.

I sommer:Oplev Innsbrucker Altstadt (gamle bydel) med dens berømte ”Goldenes Dachl“, den pragtfulde Maria-Theresien-Straße og…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Innsbruck
Alle aktiviteter+
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Tirol Werbung/Bernhard Aichner

Populære logier i Innsbruck


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Innsbruck

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Burggraben 3, Innsbruck, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.