Sommerferie med børn og familie, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
Sommerferie med børn og familie, © Tirol Werbung/Robert Pupeter

Familieferie om sommeren


Skal du på familieferie til sommer? Børn og teenagere i alle aldre og med alle interesser, fra unge opdagelsesrejsende til talentfulde sportsentusiaster og nysgerrige småbørn, finder masser at se, gøre og opdage i Tirol i sommermånederne. Eventyrere kan se frem til en aktiv ferie med bjerge, skove, slotte og udendørs actioncentre.

Skal du på ferie med børn eller unge, er der næsten garanti for, at de ikke vil kede sig i Tirol. På en aktiv sommerferie i hjertet af Østrig kan I kaste jer ud i alt fra en hæsblæsende tur på en sommerkælkebane, vandreture i dybe kløfter - eller hvad med et besøg i en udendørs swimmingpool for at køle af? Mulighederne for børn, teenagere og deres forældre i Tirol i de varme sommermåneder er næsten ubegrænsede. Aktive familier finder masser af vandrestier, børnevenlige bjergbestigningsområder og cykelruter for bycykler, mountainbikes og e-cykler. 

Udover aktiv ferie eller badeferie med børn, er der også udflugtsmål for dem, der er interesseret i historie og lokal kultur. Familien kan besøge nogle af de mange museer, slotte, miner og fæstninger, der tilbyder både børn og voksne indsigt i, hvordan lokalbefolkningen levede og arbejdede i tidligere århundreder. Og hvis du bare leder efter lidt sjov, er der masser af udendørs eventyrcentre i både bjerge og dale.

De bedste familieregioner i Tirol er specialister, når det handler om ferie med børn. De tilbyder masser af gode, børnevenlige faciliteter samt et gratis ugentligt aktivitetsprogram med et nyt eventyr hver dag, såsom klatring, vandreture under stjernerne og skovlejre.

Skal du på ferie med børn eller unge, er der næsten garanti for, at de ikke vil kede sig i Tirol. På en aktiv sommerferie i hjertet af Østrig kan I…

læs videreVis mindre
© Tirol Werbung / Verena Kathrein
Bedste familiedestinationer for familieferie om sommer med børn

Glæd dig til en uforglemmelig ferie i en Family Tirol Dorf: 17 regioner i Tirol er fuldstændig dedikeret til en perfekt familieferie og sikrer, at I ikke keder jer på ferien.Mere information (på engelsk)

Familieferie

vis mere +

Indkvarteringsmuligheder

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.