Serfaus

I Serfaus har folk altid været modige. Allerede i 1970'erne blev biltrafikken vist ud af byen, i 1985 blev den underjordiske landsbybane indviet - verdens næstkorteste metro.

I sommer:

  • Vandring, mountainbiking eller klatring. I Serfaus finder alle bjergsportsinteresserede noget passende.

  • Murmli-Club, den præmierede iscenesættelse af Thomas C. Brezina, Abenteuerberge (eventyrbjerge), med eventyrstien Sturzflug, Murmliwasser, Serfauser Sauser - dette er kun nogle af de tilbud, der begejstrer familierne.

  • I Hochseilgarten Waldseilpark X-Trees (højklatrepark) går det fra den ene platform til den næste i 14 meters højde over jorden.

I vinter:

  • Mere end 200 perfekt præparerede pistekilometer og 70 tovbaner og lifter sørger på det snesikre højplateau for herlige skiløjer. Tovbanestationerne ligger i byen og kan derfor også let nås til fods eller med U-banen.

  • Den sneklædte børnesæter er perlen i familietilbudet og scorer points med børnepasning hele dagen, en børnerestaurant og flersprogede skilærere.

  • Servicen ved lifterne er også i top med sædeopvarmning, beskyttelseskappe mod vejrliget, specielle hjælpemidler ved indstigning for børn og voksne.

  • Et højdepunkt i enhver vinterferie i Serfaus er aftenshowet ”Adventure Night“ i skiområdet foran den storslåede bjergkulisse.

  • Man kommer ind på den 120 kilometer lange langrends-løjpe direkte i byen. En 20 kilometer lang højdeløjpe garanterer for langrendssjov helt ind i foråret.

  • Med 6.400 gæstesenge i alle overnatnings-kategorier er der noget for enhver smag.

I sommer:Vandring, mountainbiking eller klatring. I Serfaus finder alle bjergsportsinteresserede noget passende.Murmli-Club, den præmierede…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Serfaus


Alle aktiviteter+
© Serfaus-Fiss-Ladis
© Serfaus-Fiss-Ladis
© Alfred Tschuggmall
© Andreas Kirschner www.webart.at

Populære logier i Serfaus


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Serfaus

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Dorfbahnstraße 75, Serfaus, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.