Sikkerhed på bjerget, © Tirol Werbung/Jens Schwarz
Sikkerhed på bjerget, © Tirol Werbung/Jens Schwarz

Sikkerhed på bjerget


E cirka 2.000 certificerede bjerg- og skiguider, bjergvandre- og slugtførere har de bedste udendørs færdigheder. De er dine trofaste følgesvende på din udforskning af Tirols bjerge.

Kom på gletsjer- eller tinderundtur i Tirol ledsaget af professionelle bjergguide - få en unik bjergoplevelse og med maksimal sikkerhed på bjerget.

Vær på den sikre side med professionel vejledning og drag fordel af Tirols certificerede bjergguiders erfaringer. Ca. 1.200 bjergguider og mere end 700 top-uddannede bjergførere venter på dig og tilbyder den bedste sikkerhed på bjerget. De vil ledsage dig på ture gennem alpine bjerge og sørge for, at du kommer sikkert frem til topmødet.

Altid på den sikre side og lær af de professionelle

De cirka 2.000 certificerede bjerg- og skiguider, bjergvandre- og slugtførere har de bedste udendørs færdigheder. De er dine trofaste følgesvende på din udforskning af Tirols bjerge. De er med på hurtige canyoning ture med unge og gamle i det klare vand. De klatrer med dig til de højeste tinder og hjælper med til at give dig uforglemmelige gletjerture. De er klar til langdistance vandreture eller wellnessture. De kan bibringe børn og unge nye og vigtige færdigheder og hjælpe på særlige kurser i klatrecamps eller parcourparker. De sørger for at medbringe det nødvendige udstyr såsom hjelme og reb til dig.

Sikkerhed på bjerget : Alpin Information

Bjergguiderne kender alle afkroge i Tirols bjerge. Før du kaster dig ud i alpine bjergfornøjelser, så hent vigtig information om din sikkerhed på bjerget hos Alpin Information. Bjergguiderne på Alpin Information giver dig den aktuelle vejrudsigt, snedybde og lavine information samt generelle oplysninger om sikkerhed på bjerget. Ud rådgivning formidler de gerne kontakt til en statslig certificeret bjergguide, der professionelt kan ledsage dig, sikre din tur gennem Alperne og drage omsorg for din sikkerhed på bjerget.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.