Mayrhofen

Adrenalinkick og afslappet nydelse. I Mayrhofen, der ligger i den bageste ende af dalen Zillertal, forenes alle de kræfter og egenskaber, der er karakteristiske for Zillertal.

I sommer:

  • Hyggevandrere føler sig godt tilpas på Ahorn. På ”Adlerbühne“ kan man opleve ørne, musvåger og ugler på tæt hold, i natur-oplevelses-centret ”Sinnesspiele” erfarer man nærmere om den lokale flora og fauna, og selve bjergstationen ved Ahorn er et mesterværk inden for moderne arkitektur.

  • 18 forskellige mountainbike-ruter og de to singletrails ”Himmelfahrt & Höllenritt“ understreger Mayrhofens kompetence inden for biking.

  • 200 kilometer velholdte vandrestier giver både indblik i og udsigt ud over den uberørte natur i Zillertaler Alpen, og fra Mayrhofen starter man også i Naturpark Zillertaler Alpen, eller man vandrer på én af regionens fire etaper på Adlerweg.

  • Erlebnissennerei“ (sæterbrug) er et besøg værd - det samme gælder en tur med Zillertalbanen.

I vinter:

  • 53 liftanlæg og 159 pistekilometer i alle sværhedsgrader sørger for afvekslende dage på ski. Svævebanerne til skiområderne ligger midt i byen, så bilen kan blive i garagen. 

  • Actionbjerget Penken frister ikke kun med talrige, varierede nedkørsler, men også Vans Penken Park med seks areas til freestyle-sjov i alle sværhedsgrader. Sportsentusiaster kan her overvinde Østrigs stejleste skipiste. Der er garanti for snesikkerhed, da man trods alt kommer op i en højde af over 2.400 meter over havet.

  • Bjerget Ahorn overfor er derimod et insider-tip for livsnydere. Allerede turen med Østrigs største pendulbane er en stor oplevelse, og den lange nedkørsel til dalen er for mange én af de smukkeste i Tirol.

  • Mayrhofens bymidte indbyder til shopping- og slentreture. Temaet after-ski spiller også en vigtig rolle i Mayrhofen.

  • Eventyrere eller romantikere kan opleve en nat i Igludorf (iglo-landsby) ved Ahorn-bjerget.

  • Mayrhofner advent finder hvert år sted på Waldfestplatz, hvor man finder salgs- og hånd¬værks¬boder under de snedækkede træer.

I sommer:Hyggevandrere føler sig godt tilpas på Ahorn. På ”Adlerbühne“ kan man opleve ørne, musvåger…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i MayrhofenAlle aktiviteter+
© Mayrhofner Bergbahnen
© Mayrhofen-Hippach/Frank Bauer
© Mayrhofner Bergbahnen
© Naturpark Zillertaler Alpen

Populære logier i Mayrhofen


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Mayrhofen

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Dursterstr. 225, Mayrhofen, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.