Cykelture og mountainbiking i Tirol , © Tirol Werbung/Frank Bauer
Cykelture og mountainbiking i Tirol , © Tirol Werbung/Frank Bauer

Cykelferie i Østrig og Tirol

Nævn ordene "cykling" og "Alperne", og de fleste mennesker tænker på mountainbiking. Tirol har dog et stort netværk af lette cykelstier, der er ideelle til familier og dem, der kan lide bare at nyde landskabet.

Der er ingen bedre måde virkelig at fordybe dig i landskabet og de storslåede panoramaer i Tirol end fra din cykelsadel på en cykelferie. Ud over at give adgang til postkortværdige udsigter og masser af frisk luft, tager Tirols netværk cykelstier ryttere til nogle af de bedste spisesteder i provinsen. På en ferie med cykel kan du oparbejde appetit i smukke omgivelser, inden et lækkert måltid venter på en af de mange kroer og restauranter på ruten. Det meste af cyklingen er let og på fladt terræn. Der er også mulighed for at leje en e-cykel for nemt at gennemføre længere ture. Tirol har tolv cykelregioner med cykelvenlig indkvartering, e-cykeludlejningsbutikker, gratis cykelbusser og værksteder.

Tirols langdistancecykelstier

Et fantastisk netværk på mere end 1.000 kilometer cykelstier og ruter fører dig til middelalderborge og historiske monumenter. Udforsk Alpernes hjerte i dit eget tempo, cykel langs Inn Cycle Path, Drau Cycle Path eller Via Claudia Augusta og kombiner sund fysisk aktivitet med skønne stop langs cykelruten! Her finder du cykelruter med GPS, kort over cykelstier og tips til cykelruter med panorama.

Der er ingen bedre måde virkelig at fordybe dig i landskabet og de storslåede panoramaer i Tirol end fra din cykelsadel på en cykelferie. Ud over at…

læs videreVis mindre

Langdistance cykelruter

En begynderguide til cykling i Tirol

Her kan du overnatte

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.