Sommerferie i Tirol, © Tirol Werbung/Ramon Haindl
Sommerferie i Tirol, © Tirol Werbung/Ramon Haindl

Sommerferie i Tirol


Når vinteren langsomt er ved at være slut, og skiene er blevet sat tilbage på loftet i endnu et år, er det tid til sommerens aktiviteter. En sommerferie i Tirol byder på et stort udvalg af sport, udendørs aktiviteter og alpine eventyr. Tips til sommer i Tirol.

Når duften af ​​tusindvis af alpine blomster fylder luften, ringer lyden af ​​kvægklokker ud over engene og solen varmer de svømmende søer højt i bjergene, det er på høje tid at komme ud og udforske Tirol med alle sanser. Gåture, vandreture, mountainbike, klatring, rafting, afslappende cykelture langs dalbunden, paragliding højt oppe i himlen - der venter så mange aktiviteter og sport på besøgende. Mange af disse er ideelle til familier med børn, herunder eventyrparker med højt reb, legeområder og kajakroning. Kulturgribbe vil nyde at udforske Tirols mange byer og landsbyer, der er rige på historie samt regionens århundredgamle skikke og traditioner, såsom bålene tændt højt i bjergene for at markere sommersolhverv og de kvægdrev, der holdes i efteråret, hvor køer er dekoreret med blomster hentet ned fra de høje græsgange ned i dalen klar til vinter. Internationale begivenheder som Tirol Festival Erl tiltrækker besøgende fra hele verden og viser Tirols fremragende kultur- og kunstscene.

Når duften af ​​tusindvis af alpine blomster fylder luften, ringer lyden af ​​kvægklokker ud over engene og solen varmer de svømmende søer højt i…

læs videreVis mindre

Hvad kan man lave om sommeren i Tirol?

Sommeraktiviteter

vis mere +
Vandring med børn, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
Vandring med børn, © Tirol Werbung/Robert Pupeter

Oplev Alpernes natur

De bedst besøgte byer om sommeren

Tips til overnatning

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.