©  Kitzbüheler Alpen/GHOST-Bikes GmbH
© Kitzbüheler Alpen/GHOST-Bikes GmbH

MTB cykling i Tirol

Lift-and-ride-eventyr, fjerntliggende singletracks, cykelvenlige hoteller: Tirol er det perfekte sted for mountainbikere, der er ivrige efter at udforske Alpernes hjerte på to hjul.

Det samme terræn, der gør Tirol til et tilflugtssted for skiløbere og snowboardere om vinteren, tiltrækker flere og flere mountainbikere til regionen om sommeren. Med omkring 6.000 kilometer skiltede mountainbikeruter samt 300 kilometer singletrack er Alpernes hjerte det perfekte sted for en uforglemmelig cykelferie. Tirols bjerge, fra de skarpe toppe i Arlberg -massivet i vest til de berømte Kitzbühel-alper i øst, fra Dolomitterne i Lienz i syd til de ikoniske Karwendel-bjerge i nord, er en kæmpe legeplads for både begyndere og øvede. Dem med stærke ben og masser af tid kan tage på Bike Trail Tirol, en langdistancecykelrute bestående af 32 etaper, der krydser regionen fra øst til vest. Det er den længste multi-etape mountainbiketur i Alperne. Et andet langdistanceeventyr, omend et, hvor ryttere kan regne med hjælp fra skilifte og svævebaner, er Tirol Mountain Bike Safari, der giver ryttere mulighed for at fuldføre 15.000 af de 32.000 lodrette meter ved hjælp af mekanisk assistance. Tirol er hjemsted for ni dedikerede mountainbike-regioner, der tilbyder særlige hoteller, udlejning af mountainbikes, reparationsværksteder osv., alt hvad man kan ønske sig på en MTB-rejse.

Det samme terræn, der gør Tirol til et tilflugtssted for skiløbere og snowboardere om vinteren, tiltrækker flere og flere mountainbikere til regionen…

læs videreVis mindre

En begynderguide til mountainbiking i Tirol

vis mere +

Hvorhen?

E-Mountainbiking: Ture & Tips

Nyttige tips

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.