Kirchberg in Tirol

Der er masser af byer i hele det tysktalende område, der hedder Kirchberg. Men det unikke ved Kirchberg i Tirol er byens beliggenhed i den kønne dal Brixental.

I sommer:

  • Den omkringliggende bjergverden tilbyder hele familien utallige muligheder for vandreture og mountainbiking.

  • På Gaisberg venter en særlig udfordring på downhill-fans. På det 2.300 meter lange Lisi Osl Trail skal en højdeforskel på 450 meter besejres.

  • Det berømte KitzAlpBike - et flerdages show på mountainbike - hører med til de årlige, sportslige højdepunkter, der har gjort Kirchberg kendt langt ud over sine grænser.

  • Lej en E-bike og tag en cykeltur i Alpernes største E-bike-region ned i Spertengrund til Aschau.

  • Byens gadecaféer indbyder til en pause, og byen Kitzbühel, der kun ligger 6 km herfra, er et besøg værd.

I vinter:

  • Kommer man til Kirchberg for at stå på ski, finder man i skiområdet Kitzbühel og SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental - Østrigs største skiområde - i alt over 400 kilometer perfekt præparerede skipister.

  • Kun få minutters gang fra Kirchbergs centrum kommer man i løbet af 6 minutter med en 4-sæders stolelift med automatisk kobling op på Kirchbergs lokale bjerg, Gaisberg. Her findes ikke blot én af de smukkeste naturkælkebaner, men også en oplyst aftenpiste for utrættelige vintersportsfolk.

  • Det oplyste, 22 meter høje isklatringstårn ved Gaisberg hører til Europas højeste, kunstige isklatringstårne. På et prøvekursus kan man af professionelle lære den specielle teknik ved isklatring.

  • Vil man drive og slentre omkring kan det betale sig at tage en udflugt til nabobyen Kitzbühel, der kun ligger 6 kilometer herfra, hvor modeforretninger og restauranter virker tillokkende på internationale gæster.

I sommer:Den omkringliggende bjergverden tilbyder hele familien utallige muligheder for vandreture og mountainbiking.På Gaisberg venter en…

læs videreVis mindre
© Albin Niederstrasser
© Kitzbüheler Alpen - Brixental
© Kurt Tropper

Populære logier i Kirchberg in Tirol


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Kirchberg in Tirol

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Hauptstraße 8, Kirchberg in Tirol, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.