, © Tirol Werbung / Katharina Poblotzki
, © Tirol Werbung / Katharina Poblotzki

Oplev Tirol


Nord, syd, øst eller vest – uanset hvilken retning du nærmer dig Tirol fra, vil regionens majestætiske bjerglandskab ledsage dig gennem hele din ferie i Alpernes hjerte. Der er så mange forskellige måder at opleve Tirol på.

Vidste du, at kun 13% af Tirols areal er beboeligt? Resten er, du gættede rigtigt, bjerge. Tirol har næsten 600 bjergtinder over tre kilometer (!) over havets overflade. Men regionen har også meget mere at byde på end "bare" højder. Ud over sine mange udendørs aktiviteter både om sommeren og vinteren, giver Tirol besøgende mulighed for at komme væk fra det hele og nyde total fred og ro. Tirol er også et fantastisk sted for familier og fortsætter med at praktisere århundredgamle skikke og traditioner. For eksempel er der flere landsby blæseorkestre i Tirol, end der er landsbyer! Og i hjertet af alt det, der foregår her, er de mennesker, der former regionen, dens kultur og dens berømte varme velkomst.

Vidste du, at kun 13% af Tirols areal er beboeligt? Resten er, du gættede rigtigt, bjerge. Tirol har næsten 600 bjergtinder over tre kilometer (!)…

læs videreVis mindre

Aktiviteter om vinteren

vis mere +

Advent og jul i Tirol

Aktiviteter om sommeren

vis mere +

Oplev sommeren i Tirol

Forskellige former for ferie i Tirol

vis mere +

Nyd Tirol året rundt

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.