© Tirol Werbung/Robert Pupeter

Oplev Tirol

I sommerhalvåret bliver Tyrol en sand arena for alle former for udendørs aktiviteter, fra bjergbestigning til paragliding, fra klatring til e-cykling. Men kulturelt har området også meget at tilbyde.

Når duften fra tusindvis af alpine blomster lægger sig over engene, og lyden af køernes klokker kommer fra bjergsiden, og solen varmer de idylliske bjergsøer til badetemperatur, er det tid at komme ud og udforske Tyrol med alle sanser.

Vandreture og bjergbestigning, mountainbiking, klatring, rafting på de vilde bjergfloder, afslappende cykling i dalene, paragliding ved svimlende højder - det væld af aktiviteter og sport, som Tirol tilbyder, er næsten ubegrænset.

Mange af tilbuddene er specielt designet til familier med børn, om det er tovværksklatring i højden, områder med legepladser eller kajakture.

Historiske bycentre inviterer til ture og historiske foredrag. Gamle skikke som bålfest og Almabtriebsfeste viser Tirol fra den traditionelle side, og internationale events som den tyrolske festival Erl, giver et godt billede af niveauet af de kulturelle tilbud.

Tirol om sommeren


vis mere +
Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat