© Tirol Werbung/W9 Studios
© Tirol Werbung/W9 Studios

Badesøer

At solbade med udsigt til bjergene, en forfriskende dukkert i en bjergsø og badelande for børn: Der er masser af badesjov i Tirol.

I Tirol bader man i søer med en vidunderlig beliggenhed og med vand af drikkekvalitet og temperaturer indtil 27 grader. Ud over de store badesøer, der i enhver henseende er kendte og uden tvivl med rette populære, er små, stille og idyllisk beliggende søer absolut heller ikke at foragte. Den officielle definition ”Badesø“ gælder kun for søer fra og med en bestemt størrelse og med offentligt tilgængelige badepladser. Vandkvaliteten i disse badesøer er underlagt strenge kontroller, der har medført førsteklasses resultater.

En enestående kombination

Hjertet af Alperne, hvor ca. 10.000 krystalklare kilder udspringer, imponerer på grund af den enestående kombination af bjerge og søer, hvor man får mulighed for svømmeløjer af en ganske særlig slags i de op til 27 grader varme badesøer. På Tirols søer imødekommes alle interesser og behov - både hvad angår badning, surfing, svømning, padling og sejlsport.

Badesøer

Bademuligheder

Du kunne også være interesseret i dette

vis mere +

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.