Kramsach

Mellem floder og søer. Kramsach, der ligger i dalen Inntal, øst for delstatshovedstaden Innsbruck, kaldes tit for "Tirols badekar".

Ingen andre byer i Tirol har så meget vand som Kramsach. Der er ikke mindre end fire søer med populære badesteder og campingpladser i den lille kommune, der har 4.700 indbyggere. Desuden mødes små bjergbække fra indtil flere slugter til floden Brandenberger Ache, som sammen med floden Inn bruser gennem byen. Kramsach har især masser at tilbud for sine gæster i sommerhalvåret. Hos "Sport Ossi" er der desuden en mængde action-spækkede tilbud som tubing eller svømning i bjergbække. Desuden er Kramsach kendt langt ud over regionens grænser for sin "Lustiger Friedhof" (Sjove kirkegård), uden døde, men med sjove indskrifter på gravmælerne. Kirkegården blev anlagt af en kunstsmedefamilie og skal minde os om tider, hvor menneskene havde et andet forhold til døden. Det er også værd at besøge museet Tiroler Bauernhöfe, et friluftsmuseum med 14 historiske bondebygninger. Om vinteren kan man vælge mellem flere forskellige skiområder, som for eksempel Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.

Ingen andre byer i Tirol har så meget vand som Kramsach. Der er ikke mindre end fire søer med populære badesteder og campingpladser…

læs videreVis mindre

Populære logier i Kramsach


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Kramsach

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Zentrum 1, Kramsach, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.