Sölden

Sölden har format, og er ikke bange for at vise det. Med sine 466,97 kvadratkilometer er Sölden den største kommune i Østrig - endda større end hovedstaden Wien.

I sommer:

  • 300 kilometer vandrestier bortføres man fra 1.377 meter over havet til op over 3.000 meters grænsen. 99 sætere, hytter og pausestationer indbyder til at tage et hvil.

  • Sölden er et sandt bike- og cykelparadis. Der bydes på alt lige fra single trails og mountainbike-ruter til racercykel-strækninger og familiestier. Bjergbanerne transporterer mountainbikere gratis, så man spares for den møjsommelige bjergtur, hvis man ønsker det. Ötztaler Radmarathon, ét af verdens mest spektakulære cykelløb i Sölden, afholdes i august.

  • I Freizeit Arena findes svømmehal, tennisbaner og fitness-center, alt sammen under ét tag.

  • Udvalget af overnatningsmuligheder er lige så alsidigt som fritidsprogrammet. I Sölden findes der ca. 920 logier, lige fra private værelser til luksushoteller.

I vinter:

  • I gletsjer-skiområdet Sölden venter der 142 kilometer perfekt præparerede pister og 31 top-moderne liftanlæg. Som Østrigs eneste skiområde er der i Sölden tre bjergtinder i 3.000 meters højde med spektakulære udsigts-platforme - Big3 - som er tilgængelige med lift.

  • I Sölden afholdes der hvert år usædvanlige arrangementer – lige fra Weltcup Opening ved sæsonens begyndelse og skuespillet Hannibal til Electronic Mountain Festival ved sæsonens slutning.

  • Byen har også meget at byde på for shopping-entusiaster. Antallet af velassorterede sportsforretninger er nok ingen steder så stort som i Sölden.

  • Udvalget af overnatningsmuligheder er lige så alsidigt som fritidsprogrammet. I Sölden finder man 920 logier i forskellige kategorier.

I sommer: På 300 kilometer vandrestier bortføres man fra 1.377 meter over havet til op over 3.000 meters grænsen. 99…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Sölden


Alle aktiviteter+
© Ötztal Tourismus/Markus Geisler
© Ötztal Tourismus/Markus Bstieler
© Ötztal Tourismus/Rudi Wyhlidal
© Ötztal Tourismus/Ernst Lorenzi
© Ötztal Tourismus/Bernd Ritschel

Populære logier i Sölden


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Sölden

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Sölden, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.