Kappl

Der er ingen anden kommune i Østrig, der har en lignende mangfoldighed af stednavne og små landsbyer, som den man finder i den lille by Kappl i den yderste ende af dalen Paznauntal. Her kan man tælle helt op til 96 forskellige navne på små landsbyer.

I sommer:

  • Sunny Mountain Erlebnispark i en højde af 1.830 meter over havet gør sommer-ferien til en stor fornøjelse for hele familien. Kæledyr-zoo, alpeurte- og stenhaver, legeparker, tubingbane, indianertelte, en heksemølle og meget andet sørger for, at der aldrig bliver kedeligt.

  • Vandrere kan se frem til de alsidige muligheder for både sportsorienterede og familie¬¬-venlige vandreture fra dalen helt op i bjergene. En gratis vandrebus transpor¬terer trætte vandrere tilbage til Kappl.

  • De talrige romantiske kapeller, der engang har givet byen dens navn, kan nu opdages på udstrakte vandreture.

  • Kappl kan varte op med 610 overnatningsmuligheder i alle kategorier. Talrige kroer og restauranter har gode tilbud for enhver smag.

I vinter:

  • 40 pistekilometer og 10 lifter fører skiløbere og snowboardere op til 2.960 meters højde over havet. Kappl topper med sit familievenlige skiområde og afvekslende pister i alle sværhedsgrader.

  • Er man til ski-karrusel, tubingbane, børne-pukkelpiste eller snehule? I Sunny Mountain Erlebnispark (oplevelsespark) i en højde af 1.830 meter har man helt indrettet sig efter små gæsters behov. Instruktørerne i Kappls skiskole sørger for, at de små ret hurtigt på egen hånd lærer at slå de store sving på Kappls brede pister.

  • Kappl ligger kun 10 km fra Ischgl og dermed et af de største skiområder i Tirol - Silvretta Arena. Hvis man er til after-ski, er en udflugt til den nærliggende party-by et must.

  • Fjernt fra pisterne kan man begive sig på vintervandreture i byens ca. 90 kvarterer og bebyggelser, hvis talrige kapeller har lagt navn til byen.

  • Lige så alsidig som fritidsprogrammet er byens overnatningsmuligheder. Kappl har ca. 610 overnatningsmuligheder, samt talrige restauranter, hvor man kan blive bekendt med regionens kulinariske specialiteter.

I sommer:Sunny Mountain Erlebnispark i en højde af 1.830 meter over havet gør sommer-ferien til en stor fornøjelse for hele…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i KapplAlle aktiviteter+
© Tirol Werbung/Ludwig Mallaun
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl

Populære logier i Kappl


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Kappl

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Dorf 112, Kappl, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.