Langrend i Obertilliach, © Tirol Werbung / Katharina Poblotzki
Langrend i Obertilliach, © Tirol Werbung / Katharina Poblotzki

Langrend i Tirol


Om din stil er skating eller klassisk, om du er nybegynder eller konkurrencedygtig atlet – så er langrend en fornøjelse i Tirol. Udvalget af forskellige løjper er enormt, og landskabet omkring dem drømmeagtigt.

Det er en af de sundeste sportsgrene overhovedet: Langrend er særlig blid for leddene og samtidig den perfekte træning for hele kroppen, da næsten alle muskelgrupper kommer i brug. Når betingelserne er så optimale som i Tirol, står intet i vejen for en vidunderlig langrendsferie. I regionen er der omkring 4.000 kilometer velplejede løjper at vælge imellem - fra enkle strækninger i dalene, til udfordrende ruter med stejle stigninger, til højde- og gletsjerløjperne, nogle gange over 2.500 meter over havets overflade. Langrendsskoler og -udlejning tilbyder deres tjenester overalt. Top-langrendsområderne koncentrerer sig især om tilbud specielt til den nordiske skisports begyndere. Og barrierefri slædelangrend er også mulig i flere regioner – dette overvåges regelmæssigt af den paralympiske verdensmester Oliver Anthofer.

 

Det er en af de sundeste sportsgrene overhovedet: Langrend er særlig blid for leddene og samtidig den perfekte træning for hele kroppen, da næsten…

læs videreVis mindre
© Tirol Werbung / Charly Schwarz
© Tirol Werbung / Charly Schwarz

En begynderguide til Tirols XC-skiløjper (på engelsk)

vis mere +

Sådan kommer du i gang med langrend og skiskydning (på engelsk)

vis mere +

Indkvarteringsmuligheder

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.