Familieferie om vinteren, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
Familieferie om vinteren, © Tirol Werbung/Robert Pupeter

Vinterferie med børn


Tirolerne har et stort børnehjerte og med et bredt udvalg af særlige tilbud til de små, er I sikret en fantastisk ferie for hele familien.

Enhver, der tilbringer sin vinterferie med familien i Tirol, har det godt! Trods alt er Alpernes hjerte, med sine 80 skiområder og 3.400 kilometer pister, for mange det første valg. Nyd en ferie med hele familien med moderne liftanlæg, velpræparerede pister, løjper og kælkebaner, kurbade og meget mere.

Tirolerne har et stort børnehjerte, og så er der ikke kun fest og freeride-skiområder i Tirol, men også mange bjergbaner, der har specialiseret sig i små og store børn. Fra børnepasning til ble-skilektioner til talrige nybegynder-snow parks, alt findes til at tilfredsstille både forældres, børn og unges behov. Og væk fra pisten er der også meget at opleve: Børnevenlige kælkebaner, sjove swimmingpools, vinterudflugtsmål og meget mere, giver børnene den nødvendige afveksling og forældrene et pusterum.

Enhver, der tilbringer sin vinterferie med familien i Tirol, har det godt! Trods alt er Alpernes hjerte, med sine 80 skiområder og 3.400 kilometer…

læs videreVis mindre
© Tirol Werbung/Hans Herbig
Bedste skiområde for skiferie med børn

Leder du efter det bedste skisportssted, når du har børn med? Vinterferie med børn kan være super sjovt, hvis skiområdet, faciliteterne og stemningen er rigtig.



Mere information (på engelsk)

Hvor skal vi stå på ski henne?

Flere vinteraktiviteter på din familieferie

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.