© Tirol Werbung / Katharina Poblotzki
© Tirol Werbung / Katharina Poblotzki

Rejseservice


Planlægning af rejsen hertil, aktuelle vejrmeldinger, informationsbrochurer og smarte Tirol-apps - her handler det om, hvordan du kan forberede din ferie i bjergene.

Før man endelig kan tage afsted på den ferie, man har glædet sig til så længe, kan det betale sig at træffe nogle forberedelser og gøre sig nogle overvejelser. Hvordan bliver vejret i ferieområdet? Hvor meget sne kan man regne med i skiområdet? Er pasvejene åbne? Her finder du svarene på disse og en lang række flere spørgsmål. Hvis man søger mere detaljerede informationer om bestemte emner som for eksempel mountainbiking, vandreture på Ørnevejen eller Tirols naturparker, kan man muligvis finde den helt rigtige blandt de gratis brochure. I Tirol-nyhedsbrevet, der også er gratis, får man nyheder, aktuelle snemeldinger og specielle tilbud. Hvis du hører til dem, der også har deres smartphone eller tablet lige ved hånden i ferien, bør du se nærmere på de praktiske Tirol-apps. De kan for eksempel hjælpe dig med at planlægge den næste klatretur og hjælpe dig i nødsituationer.

Før man endelig kan tage afsted på den ferie, man har glædet sig til så længe, kan det betale sig at træffe nogle forberedelser og gøre sig nogle…

læs videreVis mindre

Ankomst med...

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.