Jul i Tirol, © TVB Innsbruck/Christof Lackner
Jul i Tirol, © TVB Innsbruck/Christof Lackner

Jul i Tirol


Advent er en særlig tid på året i Tirol. Mange traditioner, der længe er glemt andre steder, fejres stadig her. Disse spænder fra 'Anklöpfler', grupper af mænd, der besøger huse i deres nabolag for at synge julesange, til ankomsten af ​​'Kristusbarnet', der bringer gaver til børn. Tirol er et sted, hvor julen har bevaret sin sande betydning.

Det bedste sted at opleve den ægte julestemning er julemarkederne i Innsbruck, Achensee, Hall in Tirol, Kitzbühel, Kufstein, Lienz, Rattenberg, Seefeld og St. Johann in Tirol. Alle disse markeder er en del af initiativet 'Advent in Tirol', der sætter høje standarder, ikke kun når det kommer til det traditionelle udseende af deres markeder, men også de håndlavede produkter, der sælges i stande og boder.

Hvert sted har sit eget program med begivenheder for børn, der spænder fra kunst og kunsthåndværk til lav-dine-egne-julekager-workshops. Markeder opfordres til at være uafhængige og kreative, hvilket betyder, at et besøg på et af 'Advent in Tirol'-julemarkederne er en unik oplevelse.

Udvalgte julemarkeder i Tirol

© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Juletraditioner i Tirol

De mest traditionelle julefejringer i TirolMere information (på engelsk)

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.