Racercykling i Tirol, © Tirol Werbung/Oliver Soulas
Racercykling i Tirol, © Tirol Werbung/Oliver Soulas

Racercykling og gravel cykling i Tirol

Tirol er en region fuld af superlativer for cykelryttere: Her finder du de højeste pasveje, det højeste punkt, der kan nås med cykel og det stejleste cykelbjerg i Østrig. Kronen på værket var i september 2018 - hvor UCI Verdensmesterskabet i landevejscykling fandt sted i Tirol.

Med sine 3.800 km cykelruter tilbyder regionen i bjergene en uovertruffen alsidighed for racercykling. Uanset om det er ruter gennem strålende dale og landsbyer, eller højdemeterrige strækninger gennem spektakulære hårnålesving op til gletscherne: Tirol tilbyder ideelle betingelser for en cykelferie.

Landevejscyklingbegyndere, der tilbringer deres ferie i Tirol, kan vælge blandt mange ruter i dalene og her opbygge deres kondition. Ambitiøse ryttere kan vælge udfordrende bjerge og bjergpas og belønnes med fantastisk udsigt over den imponerende bjergverden. Forrest: Timmelsjoch, Østrigs højeste bjergpas og Kitzbüheler Horn, det stejleste cykelbjerg i landet. Følgende landvejsetaper er et must for ambitiøse ryttere i de tirolske bjerge.

Med sine 3.800 km cykelruter tilbyder regionen i bjergene en uovertruffen alsidighed for racercykling. Uanset om det er ruter gennem strålende dale og…

læs videreVis mindre

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.