Racercykling i Tirol, © Tirol Werbung/Oliver Soulas
Racercykling i Tirol, © Tirol Werbung/Oliver Soulas

Racercykling og gravel cykling i Tirol

Tirol er en region fuld af superlativer for cykelryttere: Her finder du de højeste pasveje, det højeste punkt, der kan nås med cykel og det stejleste cykelbjerg i Østrig. Kronen på værket var i september 2018 - med UCI Verdensmesterskabet i landevejscykling i Tirol.

Med sine 3.800 km cykelruter tilbyder landet i bjergene en uovertruffen alsidighed for cykelryttere. Uanset om det er ruter gennem strålende dale og landsbyer, eller højdemeterrige strækninger gennem spektakulære hårnålesving op til gletschernes højder: Tirol tilbyder ideelle betingelser for cykelturister.

Landevejscyklingbegyndere, der tilbringer deres ferie i Tirol, kan vælge blandt mange ruter i dalene og her opbygge deres kondition. Ambitiøse ryttere ser efter udfordrende bjerg- og bjergpas og belønnes med fantastisk udsigt over den imponerende bjergverden. Forrest: Timmelsjoch, Østrigs højeste bjergpas og Kitzbüheler Horn, det stejleste cykelbjerg i landet. Følgende landvejsetaper er et must for ambitiøse ryttere i de tyrolske bjerge.

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.