Racercykling i Tirol, © Tirol Werbung/Oliver Soulas
Racercykling i Tirol, © Tirol Werbung/Oliver Soulas

Racercykling og gravel cykling i Tirol

Tirol er en region fuld af superlativer for cykelryttere: Her finder du de højeste pasveje, det højeste punkt, der kan nås med cykel og det stejleste cykelbjerg i Østrig. Kronen på værket var i september 2018 - hvor UCI Verdensmesterskabet i landevejscykling fandt sted i Tirol.

Med sine 3.800 km cykelruter tilbyder regionen i bjergene en uovertruffen alsidighed for racercykling. Uanset om det er ruter gennem strålende dale og landsbyer, eller højdemeterrige strækninger gennem spektakulære hårnålesving op til gletscherne: Tirol tilbyder ideelle betingelser for en cykelferie.

Landevejscyklingbegyndere, der tilbringer deres ferie i Tirol, kan vælge blandt mange ruter i dalene og her opbygge deres kondition. Ambitiøse ryttere kan vælge udfordrende bjerge og bjergpas og belønnes med fantastisk udsigt over den imponerende bjergverden. Forrest: Timmelsjoch, Østrigs højeste bjergpas og Kitzbüheler Horn, det stejleste cykelbjerg i landet. Følgende landvejsetaper er et must for ambitiøse ryttere i de tirolske bjerge.

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.