Westendorf

Når man rejser til Westendorf, finder man en gammel landsby, der dog sprudler af liv, og som trives og vokser på bedste vis midt i Kitzbühel Alperne.

I sommer:

  • Som naturelsker bør man i hvert fald besøge det nærliggende rekreationsområde Windautal eller den nye ”Wohlfühlweg” (velværesti) Westendorf.

  • I Alpernes største E-bike region anbefaler vi en tur på E-bike til Windautal til kroen Steinberg, hvor kneippanlægget (medicinsk vandkur) igen gør trætte ben startklare.

  • Choralpe, Westendorfs lokale bjerg, er om sommeren et populært startsted for paragliders, som herfra nyder termikken i Kitzbüheler Alpen.

  • I oplevelsesparken Alpinolino i Westendorf er det ikke kun sjovt for børnene. Her kan amatørforskere og hobby-eventyrere blandt andet få mærkværdige, spændende og overraskende oplevelser på ”Tierische Rätseltour“ (tema-vandresti).

I vinter:

  • Kommer man til Westendorf for at stå på ski, venter Østrigs største sammenhængende skiområde i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

  • I Boarders Playground i Westendorf finder man et bredt tilbud af obstacles for freestylers på ski og snowboard, lige fra lette kickers til den 28 meter høje kicker ”Big Mama“.

  • Uanset om man foretrækker en hyggelig pension eller hellere vil forkæles på et luksushotel, så er man i Westendorf sikker på at finde et passende logi.

I sommer:Som naturelsker bør man i hvert fald besøge det nærliggende rekreationsområde Windautal eller den nye…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Westendorf


Alle aktiviteter+
© Stephan Bannach
© Kitzbüheler Alpen - Brixental/Stephan Bannach
© Brixentaler Kochart

Populære logier i Westendorf


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Westendorf

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Schulgasse 2, Westendorf, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.