Elcykel, © Tirol Werbung/Manfred Jarisch
Elcykel, © Tirol Werbung/Manfred Jarisch

På elcykel i Tirol

Bekvemt, behageligt og alligevel sportsligt: Med en elcykel kommer du nemt til tops i Tirol. For den elektriske energi understøtter din mobilitet. De topmoderne elcykler kan du leje overalt i regionen, ukompliceret og billigt.

Kom af sted på cyklen med ekstra fart over feltet. Når man træder i el-cyklens pedaler, forstærker kraftige elektromotorer energien efter behov. El-cyklen bliver mere og mere populær. Er man allerede fan af E-biken, eller har man blot lyst til at teste denne noget anderledes cykelsport, er Tirol lige stedet. Hjertet af Alperne er pioner, når det gælder E-bikes. I mange regioner er det let at leje en elcykel, så man sportsligt og bekvemt kommer frem til de smukkeste mål.

Top E-bike-regioner og verdens længste strækninger for el-cykler

Både i Karwendel, Ferienregion TirolWest og Achensee: I Tirols E-bike-regioner finder man den nærmeste udlejning af elcykler lige om hjørnet. Takket være en veludbygget infrastruktur kommer man altid i mål på en cykeludflugt på el-cykel. Cyklen taber heller ikke kraft undervejs, idet akkumulatoren kan udskiftes ved mange af de populære udflugtsmål.

I Kitzbüheler Alpen og i Kaisergebirge kan man afprøve en helt ny dimension af E-bikens mobilitet. Her finder man „E-BikeWelt“, verdens største E-bike-region. Strækningerne for el-cykler på over 1.000 kilometer cykelstier forbinder ni turistregioner. 89 udlejere og 77 akkumulator-skiftestationer er garanterer et gnidningsfrit forløb. På denne måde kommer man afslappet i mål, og på el-cykelturen gennem Tirol kan man koncentrere sig om det, det kommer an på, nemlig at samle nye kræfter i herlige omgivelser.

Kom af sted på cyklen med ekstra fart over feltet. Når man træder i el-cyklens pedaler, forstærker kraftige elektromotorer energien efter behov…

læs videreVis mindre

Flere oplysninger om e-cykling

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.