© Ötztal Tourismus / Rudi Wyhlidal
© Ötztal Tourismus / Rudi Wyhlidal

Mountainbike-logier

Mere end 200 kvalitetskontrollerede logier for cyklister og mountainbikere står klar til at tage imod dig på din cykelferie i Tirol og til at tage sig godt af både dig og din cykel. Her omfatter cykelservice alt fra den passende ernæring over små cykelreparationspakker til informationer vedrørende cykel- og mountainbiketure i regionen.

De kvalitetskontrollerede logier kender til de ønsker, man har som cyklist, og forkæler dig gerne med en morgenmad med masser af energi - så du kan styrke dig, før du starter på din cykeltur. Lad dig indkvartere i kvalitetskontrollerede mountainbike- og cykellogier og nyd Tirols traditionelle gæstfrihed.

Cykel- og mountainbikeferie i Tirol - i kvalitetskontrollerede cykelhoteller

Gør din cykel- og mountainbikeferie så behagelig som mulig og nyd alle fordelene ved et kvalificeret mountainbike- og cykellogi i Tirol. Kvaliteten på de enkelte steder kontrolleres løbende af en ekspert. Her finder du et uddrag af de kriterier, som et logi skal opfylde for at kunne tilbyde en afslappende og aktiv ferie for gæsterne.

  • Sportsmorgenmad: Masser af frugt og mysli giver mountainbikere den nødvendige kraft til deres cykel- og mountainbiketur.
  • Infohjørne for cyklister og mountainbikere: Her får du tips om mountainbike- og cykelture samt et cykelkort over regionen. Der tilbydes informationer om cykelværksteder, -butikker og -udlejninger samt en liste over cykelskoler og cykelguider i omegnen.
  • Vejrmelding: Hver dag får du leveret den aktuelle alpine vejrmelding, så du kan planlægge dine ture, så de passer til vejret.
  • Cykelservice: Et aflåseligt og tyverisikret parkeringsrum til cyklerne samt en vaskeplads, hvor cyklerne og cykeltøjet kan vaskes. Hvis du har brug for reparation, stiller det kvalitetskontrollerede logi lappegrejer, et basissortiment af værktøj samt en pumpe til de mest almindelige ventiler til rådighed.

De kvalitetskontrollerede logier kender til de ønsker, man har som cyklist, og forkæler dig gerne med en morgenmad med masser af energi - så du kan…

læs videreVis mindre

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.