Innradweg, © Tirol Werbung/Frank Bauer
Innradweg, © Tirol Werbung/Frank Bauer

Innradweg

Landskabelig, kulturel og kulinarisk oplevelse. Innradweg hører med en samlet længde på 520 kilometer til Europas længste cykelstier.

På den klassiske cykelsti følger man den blå-grønne Inn-flod fra udspringet i Engadin til Passau. Et godt stykke af ruten fører gennem den tirolske Inntal. De 190 tirolske kilometer, der begynder kort før den østrigske grænse i Martina og slutter i Erl, er ideelle for hyggecyklister og familier. Efter små stigninger i begyndelsen går det nemlig ad flade stier langs flodbredden gennem afvekslende alpelandskaber. Strækningen fører gennem områder, der delvist endnu ikke er særligt tilgængelige, og forbi gamle byer og markeder. Undervejs venter der charmerende landskabelige kontraster med mange kulturelle højdepunkter og muligheder for andre sportslige aktiviteter.

Kulinariske Innradweg

Afstikkere til de utallige tirolske kroer, hvor man kan styrke sig med originale lækkerier fra det traditionelle køkken, sørger for kulinariske nydelser. På Innradweg bliver cykelferien i Tirol til en oplevelse for alle sanser.

Etaper på Innradweg

Innradweg er opdelt i fem etaper. Fra Martina ved den schweiziske grænse kører man tværs gennem Tirol til Kufstein - hele tiden langs med Inn-floden.

Klik her for mere information (på engelsk).

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.