Bike-guidning, © Tirol Werbung/Michael Werlberger
Bike-guidning, © Tirol Werbung/Michael Werlberger

Cykel-guidning: MTB camps & kurser i Tirol

Uanset hvor ofte du kører i bjergene, er det en vigtigt at vide, hvordan du til enhver tid holder din cykel under kontrol, og hvad du skal gøre i en nødssituation. En række camps og kurser i Tirol lærer mountainbikekørere alt, hvad de har brug for at vide for at få fede og sikre dage ude på ruterne.

At have de rigtige færdigheder til cykelhåndtering, når man kører i bjergene, sparer energi og er en vigtig del af forebyggelsen af skader og ulykker. Væsentlige færdigheder til at forblive sikker på ruterne inkluderer afstigning i stejlt terræn, cykling gennem mudder, korrekt svingning og mestring af stejle stigninger. I Tirol er der flere cykelskoler, der drives af kvalificerede guider og trænere, der underviser både teori og praksis bag disse færdigheder til singletrack-fans, enduro-entusiaster og freeriders. Kurserne indeholder også vigtig information om, hvordan man reagerer i en nødsituation. En bred vifte af kurser til alle aldersgrupper og niveauer er tilgængelige.

At have de rigtige færdigheder til cykelhåndtering, når man kører i bjergene, sparer energi og er en vigtig del af forebyggelsen af skader og ulykker…

læs videreVis mindre

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.