Bike Parks & Singletrails, © Serfaus-Fiss-Ladis
Bike Parks & Singletrails, © Serfaus-Fiss-Ladis

Bike Parks

Tirol har masser af cykelparker, hvor freeriders og downhillers kan teste deres færdigheder og nerver. De fleste har svævebaner for hurtig og nem adgang til stierne.

Bikeparker tilbyder den perfekte kombination: svævebane op, fuld fart ned! I Tirol er der en række specialdesignede områder med stier, der er blevet skabt med ryttere på alle niveauer i tankerne. Mange har bankede hjørner og spring samt træbroer og andre udfordrende tiltag. Stier er klassificeret efter deres vanskeligheder – grøn er let, blå og rød er mellemliggende, sort er svær.

I tvivl om hvilken bikepark du skal starte med?

Tirol kan prale af flere bikeparker, der hjælper med at tilfredsstille dine tyngdekraft-drevne eventyr. Tirol Bike Park i Wipptal-dalen er stedet for adrenalinsøgende freeriders og downhillers af alle evner. Kom ud på to hjul og trods tyngdekraften på et smooth singletrack og ad vanvittige downhill-spor. Skal familien med? Ryttere kan få masser af underholdning i hele Serfaus-Fiss-Ladis Bike Park i den vestlige del af Tirol med spændende og familievenlige stier designet til alle aldre og niveauer. Den nye Bikepark Innsbruck – vært for den årlige Crankworx Innsbruck begivenhed – er også velegnet til både begyndere og eksperter. Og så er der bikeparkerne nær Main Alpine Ridge med en fabelagtig udsigt: Bike Republic Sölden, The Three Countries Enduro Trails i Nauders, Bikepark Großglockner-Resort og Bikepark Lienz. Sidst men ikke mindst er der i den østlige del af Tirol en ny cykelpark i Oberdorf med masser af stier for alle evner.

Udvalgte bikeparks

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.