Silberregion Karwendel

Natur møder kultur. Omgivet af bjergkæderne Karwendelgebirge og Tuxer Alpen byder sølvregionen Karwendel på et omfattende fritidstilbud for familier, sports-udøvere og kulturelskere. Fem skiområder for familier, talrige sportstilbud og historiske seværdigheder. Rundt omkring sølvbyen Schwaz tilbydes der i Silberregion Karwendel (sølvregionen) et alsidigt fritids- og kulturtilbud.

I sommer:

 • Mere end 400 kilometer vandrestier gør sølvregionen Karwendel til én af Tirols mest populære vandreregioner.

 • Forskellige temastier som for eksempel Planetenweg, Weg der Sinne, Bibel- eller Klimaweg, samt et besøg i kløften Wolfklamm er også sjovt for børnene.

 • Her får mountainbikere virkelig også noget for pengene. Mere end 42 afmærkede ruter fordelt på ca. 1.000 kilometre begejstrer både begyndere og rutinerede.

 • Det er fornøjeligt for både store og små at besøge slottet Schloss Tratzberg, sølvminen Schwaz eller en tur med Nostalgibanerne i Zillertal og ved Achensee.

 • Helt enestående er også Østrigs første omvendte hus. Her kan man opleve vandrette trapper og møbler, der hænger ned fra loftet, i ”Haus steht Kopf“ (hus på hovedet).

 • Maskotten Karwendolin ledsager børnene gennem det gratis fritidsprogram.

 • I St. Georgenberg venter endnu ét af regionens højdepunkter. På en ca. 100 meter høj klippekegle modtages man af Tirols ældste valfartsby. For de sportsligt aktive og for familier kan det anbefales at tage en tur dertil via kløften Wolfsklamm.

I vinter:

 • Alle regionens fem skiområder er velegnede for begyndere, familier og de, der genoptager skiløb efter en pause. Specielle tilbud som gratis skikurser for alle aktive gæster fra 50 og opefter gør de alsidige tilbud komplette.

 • Karwendolin, den lille maskot i Silberregion Karwendel, indbyder gæste-børn fra fire til tolv år til gratis skikurser. Holder man en uges ferie i regionen, må børnene gratis deltage i de ugentlige skikurser. Leje af ski og liftkort er naturligvis inkluderet under skikurset.

 • Hvad er vel en vinterferie uden en kælkeudflugt? I Silberregion Karwendel kan man vælge mellem 17 kælkebaner – lige fra de hyggelige til de vildeste, oplyste og med respekt for naturen.

 • Naturen i den tirolske region kan man især opleve på snesko-vandreture, eller hvis man går på touringski. Naturpark Karwendel eller de mange små sidedale i Inntal er ideelle hertil.

 • Også uden for pisterne oplever familien en masse feriesjov. Besøg eksempelvis Schwazer Altstadt (gamle bydel), Silberbergwerk (sølvmine) Schwaz eller kunstmuseet ”Haus steht Kopf“ (hus på hovedet).

Ferieaktiviteter i Silberregion Karwendel


Alle aktiviteter+
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Silberregion Karwendel
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Silberregion Karwendel
© Alpenpark Karwendel/G.Haslwanter

Byer i denne region

Populære logier i Silberregion Karwendel


Søg logi

Antal rejsende

Service

Ankomst Silberregion Karwendel

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Münchenerstraße 11, Schwaz, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.