Schwaz

Sølvbyen Schwaz ligger direkte i Inntal i en højde af 545 meter over havet og var i middelalderen ikke blot Tirols centrum for sølvudvinding, men hele Europas. Gå på opdagelse i Schwaz med dens historiske, gamle bydel.

I sommer:

  • I den omkringliggende bjergverden kan man udfolde sig sportsligt på vandreture eller på mountainbike.

  • Kulturelt interesseret? I Schwaz findes der en hel række seværdigheder. Besøg borgen Burg Freundsberg, Franziskanerklostret og byens kirke, galleriet i Schusterhaus, Haus der Völker (etnologisk museum) eller Rabalderhaus. Sølvminen Schwaz indbyder til en oplevelsesrejse til fortiden, hvor Schwaz var Europas største område for sølvudvinding.

  • For familier er et besøg i Silberwald eller Planetarium en helt speciel oplevelse.

  • Udnyt også ferien i sølvregionen Karwendel til en afslappende indkøbstur, eksempelvis gennem ”Stadtgalerien” i Schwaz og besøg de utallige restauranter og caféer.

I vinter:

  • Schwaz, én af Østrigs største og vigtigste byer, har mange seværdigheder at byde på. Besøg for eksempel Planetarium, borgen Burg Freundsberg, Franziskanerklostret og byens kirke, samt Haus der Völker (etnologisk museum).

  • Ved et besøg i sølvminen føres man tilbage til middelalderen, hvor Schwaz var Europas vigtigste område for sølvudvinding. Under jorden mærker man ikke noget til de vinterlige temperaturer.

  • Hvis man kommer til Schwaz for at stå på ski, venter Kellerjoch-banerne lige uden for døren.

  • I regionen rundt omkring Schwaz finder man desuden flere snesikre skiområder. En udflugt til det nærliggende Zillertal kan ligeledes anbefales.

I sommer:I den omkringliggende bjergverden kan man udfolde sig sportsligt på vandreture eller på mountainbike.Kulturelt interesseret? I…

læs videreVis mindre

Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Schwaz

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Münchnerstraße 11, Schwaz, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.