Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal

Glæd dig til en sportslig aktiv og afvekslende ferie i regionen Tiroler Oberland og i Dreiländer-Eck Tirol, Italien og Schweiz. Et gletsjer-skiområde med et fremragende ry blandt snowboardere, lige som utallige frosne vandfald er højdepunkter i regionen Tiroler Oberland.

I sommer:

 • I Dreiländer-Eck ved grænsen til Italien og Schweiz ligger feriebyerne Faggen, Fendels, Kaunerberg, Kaunertal, Kauns, Nauders, Pfunds, Prutz, Ried im Oberland, Spiss og Tösens.

 • Med over 300 kilometer afmærkede vandrestier er der noget for enhver smag.

 • Regionen Tiroler Oberland er medlem af Climbers Paradise og byder på alt, hvad klatrehjertet kan begære - krævende klatreruter for erfarne klatrere, klatreparker eller klatreruter for begyndere.

 • Besøg landene Schweiz og Italien og udforsk Dreiländer Rad- und Bike Arena ved Reschenpass på mountainbike på en 2.200 kilometers rute og over 80.000 højdemetre.

 • Langdistance-cykelstier fører midt gennem regionen, og der er intet i vejen for en hyggelig dag i sadlen på Inntalradweg, Via Claudia Augusta eller Etschtalradweg.

 • Reschenpasset var én af de første Alpeovergange i Østalperne. Historiske bygningsværker vidner endnu i dag om den gamle Römerstraße - Via Claudia Augusta.

 • En udflugt til Kaunertaler gletsjer via Kaunertaler Gletscherstraße er ikke blot et must for motorcyklister. Én af Alpernes vel nok smukkeste veje fører via 29 sving op i en højde af 2.750 meter over havet. Herunder passerer man forskellige klimazoner. Med en gennemsnitlig stigning på 10% er strækningen også en klassiker for racercyklister.

 • Børnene bliver i regionen til dygtige dæmnings-bygmestre, eller de kan opleve et ferie-eventyr i Hochseilgarten (tov-klatrepark) i Nauderix Goldwasser, en oplevelsesverden for børn og familier.

 • Adrenalinet stiger hurtigt ved en canyoning-tur i kløften Tösener Schlucht eller ved rafting langs med floden Inn.

I vinter:

 • I ferieregionen Tiroler Oberland venter der ved Kaunertaler gletsjer brede natur-snepister og et alsidigt tilbud for snowboardere og forskellige typer skiløbere. Otte liftanlæg, 54 pistekilometer og 30 kilometer afvekslende nedkørsler gør gletsjer-skiområdet til et insider-tip for fritænkere. Vis, hvad du kan i Snowpark på den 100 meter lange halfpipe eller på de 12 meter lange rails.

 • Både begyndere og rutinerede kan boltre sig på 70 km pister - både lette og svære - i skiområdet Bergkastel i Nauders.

 • I familie-skiområdet i Fendels sørger en blanding af lette og krævende pister, samt syv lifter for morskab for hele familien.

 • Desuden er byerne i regionen Tiroler Oberland et fremragende udgangspunkt for en række populære skiture.

 • Regionen anses for at være Tirols langrendsspecialister. Som langrendsløber kan man her nyde ca. 90 løjpekilometer. Heriblandt også en barrierefri langrends¬strækning.

 • Man bør ikke gå glip af en kælkeaften på den belyste kælkebane i Fendels eller på tre andre kælkebaner.

 • Ud over de talrige muligheder for vintersport kan det også betale sig at besøge Naturparks Kaunergrat. Her opdager man naturen i bjergene sammen med vandreguider, biologer, jægere og bønder.

I sommer:I Dreiländer-Eck ved grænsen til Italien og Schweiz ligger feriebyerne Faggen, Fendels, Kaunerberg, Kaunertal, Kauns, Nauders,…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal
Alle aktiviteter+
© Tirol Werbung/Hofmann Janine
© Tirol Werbung/Kathrein Verena
© Tiroler Oberland/Daniel Zangerl
© Nauders Tourismus
© Tiroler Oberland/Daniel Zangerl

Byer i denne region

Populære logier i Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Am Kirchplatz 48, Ried im Oberinntal, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.