Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal


Glæd dig til en sportslig aktiv og afvekslende ferie i regionen Tiroler Oberland og i Dreiländer-Eck Tirol, Italien og Schweiz. Et gletsjer-skiområde med et fremragende ry blandt snowboardere, lige som utallige frosne vandfald er højdepunkter i regionen Tiroler Oberland.

I sommer:

 • I Dreiländer-Eck ved grænsen til Italien og Schweiz ligger feriebyerne Faggen, Fendels, Kaunerberg, Kaunertal, Kauns, Nauders, Pfunds, Prutz, Ried im Oberland, Spiss og Tösens.

 • Med over 300 kilometer afmærkede vandrestier er der noget for enhver smag.

 • Regionen Tiroler Oberland er medlem af Climbers Paradise og byder på alt, hvad klatrehjertet kan begære - krævende klatreruter for erfarne klatrere, klatreparker eller klatreruter for begyndere.

 • Besøg landene Schweiz og Italien og udforsk Dreiländer Rad- und Bike Arena ved Reschenpass på mountainbike på en 2.200 kilometers rute og over 80.000 højdemetre.

 • Langdistance-cykelstier fører midt gennem regionen, og der er intet i vejen for en hyggelig dag i sadlen på Inntalradweg, Via Claudia Augusta eller Etschtalradweg.

 • Reschenpasset var én af de første Alpeovergange i Østalperne. Historiske bygningsværker vidner endnu i dag om den gamle Römerstraße - Via Claudia Augusta.

 • En udflugt til Kaunertaler gletsjer via Kaunertaler Gletscherstraße er ikke blot et must for motorcyklister. Én af Alpernes vel nok smukkeste veje fører via 29 sving op i en højde af 2.750 meter over havet. Herunder passerer man forskellige klimazoner. Med en gennemsnitlig stigning på 10% er strækningen også en klassiker for racercyklister.

 • Børnene bliver i regionen til dygtige dæmnings-bygmestre, eller de kan opleve et ferie-eventyr i Hochseilgarten (tov-klatrepark) i Nauderix Goldwasser, en oplevelsesverden for børn og familier.

 • Adrenalinet stiger hurtigt ved en canyoning-tur i kløften Tösener Schlucht eller ved rafting langs med floden Inn.

I vinter:

 • I ferieregionen Tiroler Oberland venter der ved Kaunertaler gletsjer brede natur-snepister og et alsidigt tilbud for snowboardere og forskellige typer skiløbere. Otte liftanlæg, 54 pistekilometer og 30 kilometer afvekslende nedkørsler gør gletsjer-skiområdet til et insider-tip for fritænkere. Vis, hvad du kan i Snowpark på den 100 meter lange halfpipe eller på de 12 meter lange rails.

 • Både begyndere og rutinerede kan boltre sig på 70 km pister - både lette og svære - i skiområdet Bergkastel i Nauders.

 • I familie-skiområdet i Fendels sørger en blanding af lette og krævende pister, samt syv lifter for morskab for hele familien.

 • Desuden er byerne i regionen Tiroler Oberland et fremragende udgangspunkt for en række populære skiture.

 • Regionen anses for at være Tirols langrendsspecialister. Som langrendsløber kan man her nyde ca. 90 løjpekilometer. Heriblandt også en barrierefri langrends¬strækning.

 • Man bør ikke gå glip af en kælkeaften på den belyste kælkebane i Fendels eller på tre andre kælkebaner.

 • Ud over de talrige muligheder for vintersport kan det også betale sig at besøge Naturparks Kaunergrat. Her opdager man naturen i bjergene sammen med vandreguider, biologer, jægere og bønder.


© Tirol Werbung/Kathrein Verena
© Tirol Werbung/Hofmann Janine
© Tiroler Oberland/Daniel Zangerl
© Nauders Tourismus
© Tiroler Oberland/Daniel Zangerl

Byer i denne region


Populære logier i Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal


Alle ferielejligheder i Nauders – Tiroler Oberland – KaunertalAlle hoteller i Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal
Egnet til

Par
42% (65)

Familier
37% (57)

Solo
21% (33)

Business
0% (0)

Værdierne er baseret på verificerede gæstebedømmelser fra forskellige bookingportaler. (Kilde: Trust You)

Søg logi


Åbn interaktivt kort
Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Am Kirchplatz 48, Ried im Oberinntal

powered by Rome2Rio

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat