Kaunertal

Kaunertal i Tiroler Oberland ligger omkranset af et storslået bjergpanorama og præsenterer sig for gæster som en populær feriedestination.

I sommer:

  • Afvekslende vandrestier indbyder til uforglemmelige strejftog i den uberørte natur. Tirols bedst kendte langdistance-vandresti, Adlerweg, fører også gennem Kaunertals bjergområder.

  • Naturpark Kaunergrat med majestætiske gletsjere, mange højdale, gletsjersøer og udstrakte sætere indbyder i Kaunertal til at udforske det sensitive Alpelandskab.

  • En udflugt til Kaunertaler gletsjer kan også anbefales om sommeren. Kaunertaler Gletscherstraße, nok én af de smukkeste Alpeveje, fører via 29 sving op i 2.750 meters højde. Herved passerer man forskellige klimazoner, indtil man til slut ankommer i sne og is.

  • Med en gennemsnitlig stigning på 10% er strækningen også en klassiker for racercyklister.

  • Ankommet til gletsjeren anbefales det at besøge gletsjerspalterne og en gletsjerhule. Her kan den besøgende på nært hold betragte og beføle gletsjerisen.

I vinter:

  • Kaunertaler gletsjer med dens 54 pistekilometer garanterer uforglemmelige nedkørsler. Oplev sjov på pisterne i en højde af 2.750 meter over havet.

  • Snowparken er et hotspot for snowboardere og freeskiers. En 100 meter lang halfpipe, forskellige typer rails samt to hopbakker er til rådighed for jumpers i mange forskellige sværhedsgrader.

  • Børn indtil 10 år kører gratis, når de ledsages af forældre.

  • For de, der går på touringski, er Kaunertal også om foråret et eldorado for vidstrakte ture i højderne.

  • Med sin originalitet er Kaunertal ideel for alle "stressede" sjæle. Byerne, der har udviklet sig naturligt, tilbyder familiedrevne hoteller, landsbykroer og private pensioner. Store hotelkomplekser findes ikke.

I sommer:Afvekslende vandrestier indbyder til uforglemmelige strejftog i den uberørte natur. Tirols bedst kendte langdistance-vandresti,…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Kaunertal


Alle aktiviteter+
© Tirol Werbung/Esther Wilhelm
© Daniel Zangerl
© Kaunertal Tourismus
© Kaunertal Tourismus
© Vorauer

Populære logier i Kaunertal


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Kaunertal

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Feichten 134, Feichten Kaunertal, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.