Ferienregion TirolWest

Der er grund til at glæde sig til en afvekslende ferie i ferieregionen TirolWest - lige fra vandreture, mountainbiking til familieprogrammet kan regionen byde på lidt af hvert til store og små. Det hyggelige skiområde Venet, fortryllende vintervandrestier og den ideelle beliggenhed i forhold til de omkringliggende top-skiområder - i ferieregionen TirolWest kan man forvente en afvekslende vinterferie.

I sommer:

 • Ved foden af Venet ligger den pulserende lille by Landeck og de omkringliggende idylliske småbyer i ferieregionen TirolWest.

 • Talrige langdistance-vandrestier som for eksempel Adlerweg, den europæiske fjernvandresti E5 eller Jakobsvejen går igennem regionen.

 • Man kan nyde ferieregionen TirolWest på en vandretur til Zammer Lochputz eller blive klog på den alpine plante- og dyreverden i Naturpark Kaunergrat.

 • Regionen kan desuden byde på 2 hyggevandreture. Ved afslappede vandreture kan man få at vide, hvordan Stanzer Zwetschke (frugtsnaps) forarbejdes til én af Tirols mest fremragende brandyer, eller hvordan mælken fra Tirols gråkvæg forvandles til ædel chokolade.

 • Noget mere udsat er man i de tre attraktive klatreområder Burschlwand, Hasliwand og Affenhimmel - mere end 300 forskellige ruter og klippevægge på op til 80 meters højde giver et fingerpeg om valgmulighederne på ture i ferieregionen TirolWest.

 • Ferieregionen TirolWest er et populært etapemål for flere langdistance-cykelstier som Innradweg, Via Claudia Augusta og Etsch-cykelstien. Selv på en E-bike eller racercykel kan man nyde landskabets mangfoldighed. Mountainbikere kan glæde sig til de attraktive ture på Bike Trail Tirol.

 • Hvis nerverne endnu ikke er blevet udfordret nok, bør man tage på rafting- eller canyoningtur. Regionen er berømt for dens mange forskellige outdoor-programmer.

 • Især børn nyder ferien i ferieregionen TirolWest. Et besøg i Zammer Lochputz, Tirols mystiske slugt, familievandreture gennem naturparken Kaunergrat eller ”Tobis Erlebnisweg” på det hyggelige lokale bjerg Venet giver også små gæster masser af gode minder.

I vinter:

 • Det hyggelige skiområde Venet er et insidertip for livsnydere og tilbyder 22 lette og middelsvære pistekilometer. Skiområdet er også et kendt navn blandt snowboardere, fordi man her finder Venet Night Park og Lifestyle Fun Park.

 • Desuden ligger ferieregionen TirolWest midt i området med over tre tusind meter høje tinder og er dermed det ideelle udgangspunkt for en skisafari til Europas mest velkendte ski-arenaer. Ikke mindre end 11 berømte skiregioner som St. Anton am Arlberg, Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis eller Pitztaler eller Kaunertaler gletscher befinder sig enten i eller i umiddelbar nærhed af ferieregionen.

 • Hvis man besøger regionen for at dyrke langrend, finder man fantastiske højdeløjper i Naturpark Kaunergrat. Terrænet i naturparken er desuden ideelt til sneskovandringer.

 • Regionen byder endvidere på 4 kælkebaner.

 • En helt særlig interesse for familier er vintervandreture hver onsdag aften til den mystiske slugt ”Zammer Lochputz” eller ”Tobi’s Kindergarten” direkte ved Venet-bjergbanernes bjergstation. Alle børn over 2 år kan deltage, så forældrene også kan få lidt tid til sig selv i ferien.

 • I den lille by Landeck kan man glæde sig til masser af indkøbsmuligheder og et righoldigt kulturudbud. Det smukke julemarked inden for Schloss Landecks borgmure er et besøg værd.

I sommer:Ved foden af Venet ligger den pulserende lille by Landeck og de omkringliggende idylliske småbyer i ferieregionen TirolWest.Talrige…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Ferienregion TirolWest



Alle aktiviteter+
© TirolWest/Rupert Gapp
© TirolWest/Günter Standl
© TirolWest/Daniel Zangerl
© TirolWest/Othmar Senn
© TirolWest/Daniel Zangerl

Byer i denne region

Populære logier i Ferienregion TirolWest


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Ferienregion TirolWest

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Malerstraße 10, Landeck, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.