Landeck

Byen Landeck med ca. 7.400 indbyggere ligger i den nordlige udkant af naturparken Kaunergrat i en højde af 817 meter.

I sommer:

  • For langdistance-vandrere er Landeck et begreb, for her fører ikke blot den europæiske fjerndistancevej E5, men også Jakobsweg og Adlerweg gennem distriktshovedstaden.

  • Også langdistance-cyklister kommer næppe uden om Landeck. Hvis man er undervejs på cykelstierne langs med Inn eller Via Claudia Augusta, er det rart med en pause i centrum af Landeck.

  • Zammer Lochputz, Tirols mystiske slugt, er især en oplevelse for familier.

  • Er man kulturelt interesseret, kan Landeck imødekomme de fleste ønsker. Her kan man tage en hyggelig spadseretur til det seværdige Schloss Landeck eller slentre gennem den indre by.

I vinter:

  • Her kan man udfolde sig sportsligt i det vinterlige landskab, eller man kan nyde roen – med sine utallige fritidsmuligheder præsenterer Landeck sig som en vintersportsby fuld af oplevelser, og som også kulturelt har meget at byde på.

  • Hvis man om vinteren kommer til Landeck for at løbe på ski, finder man på det lokale bjerg Venet ideelle betingelser for en hyggedag på ski. De 22 pistekilometer og snowparken for snowboarders og freestylers er ideel for familier.

  • På grund af den centrale beliggenhed er Landeck et ideelt udgangspunkt for ski-safarier i Tirols top vintersportsbyer. I alt findes der 11 kendte skiregioner i umiddelbar nærhed af regionen - St. Anton am Arlberg, Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, Pitztaler eller Kaunertaler gletscher.

  • Landeck er særlig attraktiv for kultur-elskere. Gå på en hyggelig spadseretur til det seværdige Schloss Landeck eller til Zammer Lochputz, en mystisk slugt, som har givet ophav til mange sagn.

  • I juletiden afholdes det idylliske julemarked inden for slotsmurene på Schloss Landeck.

Populære logier i Landeck


Søg logi

Antal rejsende

Service

Ankomst Landeck

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Malerstraße 10, Landeck, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.