Solbeskinnede landsbyer og duftende oste: Dalen Zillertal strækker sig i sydlig retning fra hoveddalen Inntal og flankeres af Kitzbühel Alperne i øst og Tuxer Alpen i vest.

I sommer:

 • 1000 kilometer vandreruter og 115 kilometer stavgangs- og løberuter fører i den første ferieregion gennem 12 byer: Aschau, Bruck, Fügen, Fügenberg, Hart, Kaltenbach, Ried, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg og Uderns.

 • Med Spieljoch-banen kan man også om sommeren bekvemt blive kørt op på bjerget, hvor især familier bydes på et omfattende program med klatreparker for børn, legeparker og legestationer.

 • I alt 800 kilometer cykel- og mountainbike-ruter giver cykelsportens venner alt, hvad hjertet begærer. Præcise rutebeskrivelser med højdeprofiler, strækninger og GPS-data er en stor hjælp ved planlægning af ruten. I Zillertal finder man cykelruter med i alt 30.000 højdemeter. Noget mere afslappet bliver opdagelsesture i Zillertal med e-biken, her står 33 låne- og ladestationer klar og parat.

 • Hygge-cyklister finder det helt rigtige terræn på cykelstierne Zillertal Radweg eller Innradweg.

 • Klatrevenner finder ud over klatreruterne i den fri luft også 2 klatrehaller, i Auschau og på Camping Aufenfeld.

 • Gyset er fast inventar i Abenteuerpark Zillertal (eventyrpark), en natur-tovklatrepark med syv forskellige parcours - fra klatrestier til Flying Fox. Paraglider finder de bedste betingelser på Spieljoch.

 • Afkøling og afslapning finder man blandt andet i badesøen Schlitters, friluftsbadet Fügen, svømmebadet i Stumm eller oplevelses-termalbadet Zillertal.

I vinter:

 • Den forreste del af Zillertal med byerne Aschau, Bruck, Fügen, Fügenbert/Hochfügen, Hart, Kaltenbach, Ried, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg og Uderns byder med skiområderne Hochfügen og Hochzillertal, samt Spieljoch på perfekte forudsætninger for en skiferie. Mellem dalbunden og 2.501 meters højde venter der supermoderne liftanlæg og 202 pistekilometer.

 • For tilhængere af kulinariske oplevelser er der mange muligheder i regionens førsteklasses gastronomi, både i dalen og direkte i skiområderne. I Hochfügen finder man Restaurant Alexander med 3-kokkehuer, i skiområdet Hochzillertal ligger Hotel & Chalet Wedelhütte med luksuriøs 5-stjernet komfort og panorama-restauranten Kristallhütte med mange lækkerier. I dalen er Metzgerwirt i Uderns eller kroen Landgasthof Linde gode adresser.

 • I klatrecentret Zillertal og i klatrehallen ved Camping Aufenfeld findes der klatrevægge på op til 16 meters højde og i forskellige sværhedsgrader.

 • I oplevelses-termalbadet i Fügen i Zillertal findes Vestøstrigs længste vand-rutschebane med en længde på 133 meter, og den én meter længere rutschebane med baderinge sørger ligeledes for sjov for store og små. Man er sikker på rekreation i wellness- og saunaområdet.

 • I umiddelbar nærhed findes FeuerWerk HolzErlebnisWelt. Via Europas mest moderne og økonomiske biomasse-varmekraftværk indvies man her på guidede ture i træets alsidige verden.

 • Zillertal og dermed også byerne i Zillertal er tilgængelige via deres egen lokalbane, hvilket gør det let at rejse dertil med tog.

Ferieaktiviteter i Erste Ferienregion im Zillertal


Alle aktiviteter+
© Wörgötter & Friends
© TVB Erste Ferienregion im Zillertal / Andi Frank
© Erste Ferienregion im Zillertal Fügen-Kaltenbach
© Outdoorcenter-Zillertal
© Golf Alpin

Byer i denne region

Populære logier i Erste Ferienregion im Zillertal


Søg logi
Anzahl Reisende

Service

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat