Erste Ferienregion im Zillertal

Solbeskinnede landsbyer og duftende oste: Dalen Zillertal strækker sig i sydlig retning fra hoveddalen Inntal og flankeres af Kitzbühel Alperne i øst og Tuxer Alpen i vest.

I sommer:

 • 1000 kilometer vandreruter og 115 kilometer stavgangs- og løberuter fører i den første ferieregion gennem 12 byer: Aschau, Bruck, Fügen, Fügenberg, Hart, Kaltenbach, Ried, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg og Uderns.

 • Med Spieljoch-banen kan man også om sommeren bekvemt blive kørt op på bjerget, hvor især familier bydes på et omfattende program med klatreparker for børn, legeparker og legestationer.

 • I alt 800 kilometer cykel- og mountainbike-ruter giver cykelsportens venner alt, hvad hjertet begærer. Præcise rutebeskrivelser med højdeprofiler, strækninger og GPS-data er en stor hjælp ved planlægning af ruten. I Zillertal finder man cykelruter med i alt 30.000 højdemeter. Noget mere afslappet bliver opdagelsesture i Zillertal med e-biken, her står 33 låne- og ladestationer klar og parat.

 • Hygge-cyklister finder det helt rigtige terræn på cykelstierne Zillertal Radweg eller Innradweg.

 • Klatrevenner finder ud over klatreruterne i den fri luft også 2 klatrehaller, i Auschau og på Camping Aufenfeld.

 • Gyset er fast inventar i Abenteuerpark Zillertal (eventyrpark), en natur-tovklatrepark med syv forskellige parcours - fra klatrestier til Flying Fox. Paraglider finder de bedste betingelser på Spieljoch.

 • Afkøling og afslapning finder man blandt andet i badesøen Schlitters, friluftsbadet Fügen, svømmebadet i Stumm eller oplevelses-termalbadet Zillertal.

I vinter:

 • Den forreste del af Zillertal med byerne Aschau, Bruck, Fügen, Fügenbert/Hochfügen, Hart, Kaltenbach, Ried, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg og Uderns byder med skiområderne Hochfügen og Hochzillertal, samt Spieljoch på perfekte forudsætninger for en skiferie. Mellem dalbunden og 2.501 meters højde venter der supermoderne liftanlæg og 202 pistekilometer.

 • For tilhængere af kulinariske oplevelser er der mange muligheder i regionens førsteklasses gastronomi, både i dalen og direkte i skiområderne. I Hochfügen finder man Restaurant Alexander med 3-kokkehuer, i skiområdet Hochzillertal ligger Hotel & Chalet Wedelhütte med luksuriøs 5-stjernet komfort og panorama-restauranten Kristallhütte med mange lækkerier. I dalen er Metzgerwirt i Uderns eller kroen Landgasthof Linde gode adresser.

 • I klatrecentret Zillertal og i klatrehallen ved Camping Aufenfeld findes der klatrevægge på op til 16 meters højde og i forskellige sværhedsgrader.

 • I oplevelses-termalbadet i Fügen i Zillertal findes Vestøstrigs længste vand-rutschebane med en længde på 133 meter, og den én meter længere rutschebane med baderinge sørger ligeledes for sjov for store og små. Man er sikker på rekreation i wellness- og saunaområdet.

 • I umiddelbar nærhed findes FeuerWerk HolzErlebnisWelt. Via Europas mest moderne og økonomiske biomasse-varmekraftværk indvies man her på guidede ture i træets alsidige verden.

 • Zillertal og dermed også byerne i Zillertal er tilgængelige via deres egen lokalbane, hvilket gør det let at rejse dertil med tog.

I sommer:1000 kilometer vandreruter og 115 kilometer stavgangs- og løberuter fører i den første ferieregion gennem 12 byer:…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Erste Ferienregion im Zillertal


Alle aktiviteter+
© Wörgötter & Friends
© TVB Erste Ferienregion im Zillertal / Andi Frank
© Erste Ferienregion im Zillertal Fügen-Kaltenbach
© Outdoorcenter-Zillertal
© Golf Alpin

Byer i denne region

Populære logier i Erste Ferienregion im Zillertal


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Erste Ferienregion im Zillertal

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Hauptstraße 54, Fügen, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.