Fügen

I den forreste del af Zillertal ligger byen Fügen i en højde af 550 meter over havet og er med dens 3700 indbyggere regionens største by. Man kan glæde sig til kultur, samt lange vandre- og cykelture. Man bør også unde sig en tur i besøgsminen, eller nyde en dag i oplevelses-termal¬badet.

I sommer:

  • Fügen er det ideelle udgangspunkt for vandreture. Spieljoch-banen fører direkte fra byens centrum op til vandreterrænet. Zillertals første Gipfel-Barfuss-Weg (bjergtop-barfodssti), en klatrepark, den højst beliggende besøgsmine og en legepark er blot nogle af de mange attraktioner, der lokker gæster op på bjerget.

  • Heimatmuseum (hjemstavnsmuseet) og HolzErlebnisWelt (biomasse-varmekraftværk) er kun nogle af de kulturelle tilbud, som Fügen kan byde på. Hvis man vil kombinere kulturelle højdepunkter med blide former for sport, kan vi især anbefale Zillertal Radweg (cykelrute).

  • Afkøling finder man både i friluftsbadet og i oplevelses-termalbadet med Vestøstrigs længste vandrutschebane.

  • Ikke kun cirka 80 overnatnings-muligheder - fra 4-stjernede hoteller til private værelser - står til rådighed, men også talrige kroer og restauranter lokker med udsøgte kulinariske retter.

I vinter:

  • Spieljoch-banen bringer gæsterne fra bymidten op i et skiterræn, der er ideelt for både børnefamilier og begyndere. Her finder man desuden Zillertals længste nedfart, der suppleres af snekanoner. Gratis skibusser kører gæsterne frem til ski-cirkuset Hochfügen-Hochzillertal.

  • Den verdenskendte julesang „Stille Nacht, heilige Nacht“ (Glade jul, dejlige jul) har sit udgangspunkt i Fügen. Hjemstavnsmuseet, besøgs-osteriet, historiske kapeller og kirker venter på dit besøg. HolzErlebnisWelt i Europas mest moderne biomasse-varmekraftværk supplerer de kulturelle tilbud.

  • I Erlebnistherme Zillertal (oplevelses-termalbad) findes Vestøstrigs længste vandrutschebane, samt et stort sauna- og wellnessmiljø.

  • Ikke kun cirka 80 overnatnings-muligheder står parat i Fügen, men også det kulinariske tilbud er yderst alsidigt.

I sommer:Fügen er det ideelle udgangspunkt for vandreture. Spieljoch-banen fører direkte fra byens centrum op til vandreterrænet…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Fügen


Alle aktiviteter+
© Binderholz
© Wörgötter & Friends
© Andi Frank
© Erste Ferienregion im Zillertal
© Heimatmuseum

Populære logier i Fügen


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Fügen

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Hauptstraße 54, Fügen, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.