Tirols kroer & restauranter, © Tirol Werbung / Kathrein Verena
Tirols kroer & restauranter, © Tirol Werbung / Kathrein Verena

Tirols kroer & restauranter

Tirols kroer praktiserer stor gæstfrihed og kultiverer det traditionelle køkken i hjertet af Alperne. Lokale produkter forarbejdes til omhyggeligt tilberedte retter, som er typiske for områet. Gæstfriheden og spisekulturen er i højsædet hos alle Tirols kroer med det grønne kroskilt. Opdag det traditionelle køkken i Tirol: Omkring 120 kroer bærer kvalitetsstemplet "Tiroler Wirtshaus".

Tirols kroer værner om og udvikler det traditionelle køkken Fra ‘Graukas’ (grå ost) og øl serveret med pretzel, til en gourmet menu som nydes i en 100 år gammel lounge med træpaneler beliggende i et middelalderslot eller al fresco: Tirols kroer er synonyme med gæstfrihed, en venlig atmosfære og fantastisk mad. 120 restauranter og kroer i Tirol bærer kvalitetsmærket og opretholder en høj standard ved tilberedning af traditionelle retter. De er juvelerne i Tirols køkken og spisekultur og kan let genkendes på deres grønne kvalitetsmærke ‘Tiroler Wirtshaus’.

Delikatesser fra alpeområdet

Potter og pander i Tirols kroer er fyldt med lokale produkter eller med kroens egne produkter - fra frugthaven eller køkkenhaven eller fra kroens egen fiskesø. Køkkenet i Tirols kroer anvender disse hjemmelavede råvarer meget omhyggeligt og til de bedste - sommetider oldgamle - opskrifter. I menuen kan der indgå kuriøse specialiteter i din ‘Marend’ (snack), for eksempel en ‘Krapfen’ (traditionel hjemmelavet doughnut) eller en ‘Blattlstock’ (en stak med velsmagende fyldte pandekager). Tirols kroer tilbyder også en del retter, som har fundet vej til Alpernes hjerte via bjergpassene og derefter nu indgår i Tirols madtraditioner.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.