© Restaurant Rosengarten
© Restaurant Rosengarten

Præmierede gourmet-restauranter

På grund af de foranstaltninger, der blev gennemført af den østrigske regering i 2020 for at begrænse spredningen af ​​coronavius, har flere fine spisesteder i Tirol suspenderet deres restaurantguide-ratings.

Hvert efterår kroner den berømte østrigske restaurantguide Gault & Millau til de bedste restauranter i Tirol. I 2021 er der to tirolske kokke blandt Østrigs top 20: Benjamin Parth og Martin Sieberer.


Simon Taxachers legendariske, prisvindende restaurant er desværre ikke i 2021-guiden. Imidlertid vil han fortsætte med at drive sin fine bistro på Hotel Rosengarten i Kirchberg, der blev tildelt to toques i 2020-udgaven af ​​Gault & Millau Østrig.

4 Kokkehuer

Blandt dem, der modtog fire Toques igen i 2021, er Benjamin Parth, Martin Sieberer og Boris Meyer. De får følgeskab af nykommeren Chef's Table på Interalpen-Hotel Tirol i Telfs nær Seefeld. I alt blev fem restauranter i Tirol tildelt fire Toques i Gault & Millau Østrig 2021. Fem andre steder, der tidligere blev tildelt fire Toques, har fravalgt at blive opført i dette års guide.

Tannheimer Stube i Tannheim (Ingen vurdering i 2021)


© Hohenfels - das Genießerhotel

Hohenfels - das Genießerhotel Kreuzgasse 8 6675 Tannheim • +43.5675.6286 •  info@hohenfels.atwww.hohenfels.at

3 Kokkehuer

Fra Schaufelspitz, Østrigs højestbeliggende gourmetrestaurant, placeret 3.000 meter over havets overflade på Stubaier-gletsjeren, til nytilkommere som Le Treize i Seefeld: I Tirol er 15 restauranter tildelt tre huer i 2021-udgaven af restaurantguiden Gault&Millau.

2 Kokkehuer

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.