© Restaurant Rosengarten
© Restaurant Rosengarten

Præmierede gourmet-restauranter

På grund af de foranstaltninger, der blev gennemført af den østrigske regering i 2020 for at begrænse spredningen af ​​coronavius, har flere fine spisesteder i Tirol suspenderet deres restaurantguide-ratings.

Hvert efterår kårer den berømte østrigske restaurantguide Gault & Millau de bedste gourmetrestauranter i Tirol. I 2022-udgaven er der i alt 102 steder på listen, hvilket gør Tirol til det tredjebedst repræsenterede sted i Østrig efter Wien og Steiermark. Benjamin Parth, Årets kok i 2019, er igen blandt guidens top 16 kokke i Østrig.

Et bevis på, at Benjamin Parth har et skarpt øje, når det kommer til at rekruttere kommende talenter er, at Noemi Krondorf, chef pâtissière på hans Stüva restaurant i Ischgl, blev tildelt titlen Pâtissière of the Year 2022.

Blandt stjerneskuddene på gourmetscenen er Weinstube i Ischgl, som blev tildelt 2 Toques i Gault & Millau-guiden 2022.

4 Kokkehuer

Det bedste af det bedste i 2022 inkluderer lokationer, der drives af velkendte navne som Benjamin Parth, Martin Sieberer og Boris Meyer. De får i år selskab af Interalpen - Kokkebord på Interalpen Hotel Tirol i Telfs ved Seefeld. Alt i alt er fem restauranter i Tirol blevet tildelt fire Toques af Gault & Millau i 2022. Fem andre steder har besluttet at suspendere deres vurderinger i guiden.

3 Kokkehuer

Fra den velkendte og elskede Heimatbühne i Ischgl til nytilkomne som den revolutionære "Guatzessn" i Stumm im Zillertal, er 12 restauranter i Tirol blevet tildelt tre Toques i 2022-udgaven af Gault & Millau-guiden.

2 Kokkehuer

Alt i alt er 31 restauranter i Tirol blevet tildelt to Toques af Gault & Millau i 2022. Disse omfatter både nytilkomne, såsom "das Köhle" i Serfaus og "Space73" i Ischgl, samt flerårige favoritter som Blaue Quelle i Erl og Bistro-Restaurant Rosengarten i Kirchberg. Weinstube i Ischgl er blandt gourmetscenens opblomstrende lokationer.

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.