Erl, © Tirol Werbung / Herbig Hans
Erl, © Tirol Werbung / Herbig Hans

Bondegårdsferie i Tirol


Dyrene skal fodres og der skal muges ud i stalden: På bondegårdsferie i Østrig står store og små eventyr i kø.

Fodre dyr og muge ud i stalden: På bondegårdsferie med dyr i Tirol kan både store og små kaste sig ud i eventyret. Her kan man trygt overlade alt til de gæstfrie værter på én af Tirols ca. 400 bondegårde. Om du leder efter bondegårdsferie med heste eller andre dyr.

På en bondegårdsferie er det med at komme ud af fjerene og i gang med arbejdet: Samle æg i hønsegården, fodre gederne og drive hestene ud på engen. Sådan ser en helt normal morgen ud på en bondegårdsferie i Tirol. 

At blive bevidst om det oprindelige liv – det er, hvad mange mennesker efterlyser, når de holder ferie på én af Tirols bondegårde midt i naturen. Tag en pause fra hverdagen, og tag på en bondegårdsferie med til en eller to ugers arbejde.

Bondegårdsferie - også med børn og babyer

Har du lyst til sammen med din familie at indsnuse landluften og bringe dine børn tæt på naturen? 19 kontrollerede baby- og børne-bondegårde har specialiseret sig i familier. De er udstyret børnevenligt, har en beliggenhed med kun lidt trafik og er omgivet af legepladser og enge. Her lærer børnene under leg at omgås dyrene kærligt og risikofrit. Afhængig af alder får de også selv et dyr at passe, pleje og fodre. Vi kan varmt anbefale en bondegårdsferie med børn. Mere information (på engelsk)

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.