Erl, © Tirol Werbung / Herbig Hans
Erl, © Tirol Werbung / Herbig Hans

Bondegårdsferie i Tirol


Dyrene skal fodres og der skal muges ud i stalden: På bondegårdsferien står store og små eventyr i kø.

Fodre dyr og muge ud i stalden: På bondegårdsferien i Tirol kaster både store og små sig ud i eventyret. Her kan man trygt overlade alt til de gæstfrie værter på én af Tirols ca. 400 bondegårde.

På en bondegårdsferie er det med at komme ud af fjerene og i gang med arbejdet: Samle æg i hønsegården, fodre gederne og drive hestene ud på engen. Sådan ser en helt normal morgen ud på en bondegårdsferie i Tirol. At blive bevidst om det oprindelige liv – det er, hvad mange mennesker efterlyser, når de holder ferie på én af Tirols ca. 400 bondegårde midt i naturen. De, der gerne vil flygte en stund fra hverdagen, går på en bondegårdsferie med til én eller to ugers arbejde.

Bondegårdsferie - også for børn og babyer

Har du lyst til sammen med din familie at indsnuse landluften og bringe dine børn tæt på naturen? 25 kontrollerede baby- og børne-bondegårde har specialiseret sig i familier. De er udstyret børnevenligt, har en beliggenhed med kun lidt trafik og er omgivet af legepladser og enge. Her lærer børnene under leg at omgås dyrene kærligt og risikofrit. Afhængig af alder får de også selv et dyr at passe, pleje og fodre.

Klik her for at finde passende tilbud (engelsk).

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.