Neustift im Stubaital

Neustift i Stubaital er én af de mest traditionsrige bjergbestignings-byer i Alperne ved foden af Stubaier gletsjer i en højde af 994 meter over havet. Ferietilbudet omfatter både familier, bike-ture og nydelsesfulde vandreture.

I sommer:

  • I Neustift ligger udgangspunktet for den 120 kilometer lange Stubaier Höhenweg, der i løbet af otte til ti vandredage fører gennem herlige, fredede områder.

  • Direkte i byen bringer Elfer bjergbaner vandrere, mountainbikere og paraglidere op i 1.780 meters højde.

  • Den berømte Franz-Senn-Hütte – udgangspunkt for ture til over 30 bjerge i 3.000 meters højde - er opkaldt efter grundlæggeren af Alpeforeningen.  ”Gletsjerpræsten“ er nøglefigur for turismen i Tirol. Det var ham magtpåliggende at sikre de fattige bjergbønder en ekstra fortjeneste via Alpe-turismen.

  • Ved Stubaier gletsjer kan man også opleve sne om sommeren og forbavses over det storslåede panorama, der breder sig ud for én på platformen ”Top of Tyrol“ på bjergtoppen i 3.210 meters højde.

  • Med over 500 overnatnings-muligheder i alle kategorier er der noget for enhver smag, og i restauranter og tirolske kroer kan man både nyde det typiske tirolske køkken og internationale tilbud.

I vinter:

  • I skiområdet ved Stubaier gletsjer, Østrigs største gletsjer-skiområde med 110 pistekilometer, er der snegaranti fra oktober til juni. Tilbudet går lige fra platformen TOP OF TYROL på bjergtoppen med en udsigt på 360 grader, isklatringstårn og familiepiste til BIG Family Ski-Camp med børnehave og børnerestaurant.

  • På Elferbergbanerne og de mindre anlæg i Neustift venter der syv pistekilometer. På de oplyste pister kan man løbe på ski og kælke om natten.

  • Til de vinterlige højdepunkter hører også arrangementerne Snowpark Moreboards Stubai Zoo ved Stubaier gletsjer, hvor snowboardere og freeskiers fra hele verden rejser til Neustift.

  • Skisportsbyen råder over næsten 500 overnatnings-muligheder. Der tilbydes alt - lige fra private værelser og bjerghytter til tema- eller luksushoteller.

  • Derudover findes der en masse forskellige restauranter. Både det typiske tirolske køkken og specielle kulinariske tilbud er repræsenteret her.

Ferieaktiviteter i Neustift im Stubaital


Alle aktiviteter+
© Stubaier Gletscher/Andre Schönherr
© Mirja Geh
© Tirol Werbung/Markus Jenewein
© Stubai Tirol/Andre Schönherr
© Christoph Ascher

Populære logier i Neustift im Stubaital


Søg logi
Antal rejsende

Service

Ankomst Neustift im Stubaital
Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Ihr Ziel: Dorf 3, Neustift im Stubaital, Österreich

powered by Rome2Rio

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.