Kössen

I Kössen i Kaiserwinkl i Tirol finder vandrere, cyklister og golfspillere det ideelle ferietilbud i en højde af 589 meter over havet. Her føler familier sig særligt godt tilpas. Glæd dig til den afvekslende by i Tirol - Kössen.

I sommer:

  • Sportsfans og naturelskere finder i Kössen nogle af Tirols smukkeste vandre- og cykel-områder.

  • Bjergvandrere, paraglidere og klatre-entusiaster transporteres komfortabelt til udsigts- og udgangspunkter med en kabine-svævebane.

  • Venner af golfsporten kan i Kössen spille på to 18-hullers golfbaner, og på ”golfbanen uden grænser” - Reit im Winkl – Kössen - kan man endog skifte mellem Bayern og Tirol.

  • I ”Hochseilgarten“ (klatrepark) Kössen venter der oplevelser for hele familien. Godt sikret svæver man på parcours op til ca. 100 meter over floden.

  • 220 overnatningsmuligheder – lige fra private værelser og bjerghytter til tema- eller luksushoteller - det hele findes i Kössen.

I vinter:

  • Uanset om man blot kommer for at holde en lang weekend, eller man gerne vil blive længere - så finder man et alsidigt tilbud på sportslige aktiviteter som skiløb, langrend og vinter-vandreture.

  • Om vinteren besøger skiløbere skiområdet Hochkössen, der hører til Tirols mest snesikre skiområder. Med 30 pistekilometer og nedkørsler i alle sværhedsgrader kan skiområdet især anbefales til familier.

  • Fra Kössen træder langrends-løbere direkte ud på det 80 kilometer lange løjpenet.

  • I Kössen findes der ca. 220 overnatningsmuligheder – her tilbydes alt lige fra private værelser til tema- eller luksushoteller.

I sommer:Sportsfans og naturelskere finder i Kössen nogle af Tirols smukkeste vandre- og cykel-områder.Bjergvandrere, paraglidere og…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Kössen


Alle aktiviteter+
© Tirol Werbung/Josef Mallaun
© Gasthof Erzherzog Rainer
© Kaiserwinkl
© Bernhard Bergmann

Populære logier i Kössen


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Kössen

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Dorf 15, Kössen, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.