Hopfgarten im Brixental

Oplev det smukke panorama ved utallige sportsaktiviteter rundt omkring Hopfgarten i Tiroler Brixental. Købstaden med knapt 5.300 indbyggere ligger i 622 meters højde i Kitzbüheler Alpen. Besøg vintersports-paradiset Hopfgarten i Tirol.

I sommer:

  • Nyd udsigten til bjergmassiverne i Wilder Kaisers og Kitzbüheler Alpen fra den roterende panoramaterrasse på Hohe Salve i 1828 meters højde. Salvenkirche, Østrigs højeste valfartskirke, er tilgængelig derfra.

  • Vandring er i højsædet i Hopfgarten. Her er der noget for alle typer -panorama-vandringer på Hohe Salve, temavandringer eller vandreture til tinderne.

  • For mountainbikere er Bike Park i Hopfgarten et must. Den tre kilometer lange downhill-strækning med et fald på indtil 30 procent er virkelig en sportslig udfordring.

  • E-bike kommer man let fra Hopfgarten til sidedalene i Kelchsau.

  • Besøg fritidsparken Salvena-Land! Her er der garanteret sjovt for hele familien.

I vinter:

  • For skiløbere har ferieområdet Hohe Salve meget at byde på. Kelchsau familieskiområdet i Brixental-dalen er især populær blandt familier takket være gode priser. Derudover er Hopfgarten og Itter to vigtige indgange til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Østrigs største sammenhængende skiområde. I SkiWelt venter 91 moderne lifte og mere end 284 pister på skiløberne.

  • Kitzbühel Alperne er et af de smukkeste tour-skisportsområder i Europa. Her venter pister af forskellige sværhedsgrader på tour-skiløbere og naturelskere.

  • Der er omkring 74 kilometer langrendsløjper i Hohe Salve, til både klassisk og skatingstil. Alle langrendsløjper ligger i en højde mellem 511 og 800 meter over havets overflade.

  • Oplyste, naturlige kælkebaner og et stort udvalg af snesko- og vintervandring sørger for en varieret ferie.

  • Brug for en pause fra vintersporten? Så kan vi anbefale en udflugt til Wörgl. Her er der garanti for sjov – uanset om du nyder eventyrpoolen Wave på en unik dobbelt-loop-rutsjebane, eller om børnene er på vand-rullebanen eller slapper af i det vidunderlige sauna-landskab. Wörgl er også kendt for sin omfattende shopping, og i klatrehallen kan du teste dine klatrefærdigheder på over 200 forskellige ruter.

I sommer: Nyd udsigten til bjergmassiverne i Wilder Kaisers og Kitzbüheler Alpen fra den roterende panoramaterrasse på Hohe Salve i…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Hopfgarten im Brixental


Alle aktiviteter+
© Stefa Astner
© Tirol Werbung/Bernhard Aichner
© Stefan Astner
© Simon Oberleitner

Populære logier i Hopfgarten im Brixental


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Hopfgarten im Brixental

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Brixentaler Straße 41, Hopfgarten im Brixental, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.