Hopfgarten im Brixental


Oplev det smukke panorama ved utallige sportsaktiviteter rundt omkring Hopfgarten i Tiroler Brixental. Købstaden med knapt 5.300 indbyggere ligger i 622 meters højde i Kitzbüheler Alpen. Besøg vintersports-paradiset Hopfgarten i Tirol.

I sommer:

  • Nyd udsigten til bjergmassiverne i Wilder Kaisers og Kitzbüheler Alpen fra den roterende panoramaterrasse på Hohe Salve i 1828 meters højde. Salvenkirche, Østrigs højeste valfartskirke, er tilgængelig derfra.

  • Vandring er i højsædet i Hopfgarten. Her er der noget for alle typer -panorama-vandringer på Hohe Salve, temavandringer eller vandreture til tinderne.

  • For mountainbikere er Bike Park i Hopfgarten et must. Den tre kilometer lange downhill-strækning med et fald på indtil 30 procent er virkelig en sportslig udfordring.

  • E-bike kommer man let fra Hopfgarten til sidedalene i Kelchsau.

  • Besøg fritidsparken Salvena-Land! Her er der garanteret sjovt for hele familien.

I vinter:

  • For skiløbere er Hopfgarten lige det rigtige sted. Indgangen til Østrigs største skiområde, Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, ligger midt i landsbyen. Her kan man stå på ski på over 250 kilometer top-præparerede pister midt i Kitzbüheler Alpen.

  • Smag på Tirols specialiteter på den roterende panoramaterrasse på sæteren på toppen af Hohe Salve og nyd udsigten til over 70 bjergtoppe.

  • Besøg Østrigs højst beliggende valfartskirke. Salvenkirche ligger i en højde af 1829 meter over havet og er let at komme til med tovbanen.

  • De skisportssteder, der er kendt for after-ski, er måske for støjende for dig, men du vi alligevel heller ikke helt gå glip af et party efter pisten? Med små, men udsøgte afterski-barer er Hopfgarten så det helt rigtige for dig.


Ferieaktiviteter i Hopfgarten im Brixental


© Stefa Astner
© Tirol Werbung/Bernhard Aichner
© Stefan Astner
© Simon Oberleitner
Åbn interaktivt kort
Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Brixentaler Straße 41, Hopfgarten im Brixental

powered by Rome2Rio

Søg logi


Kontakt

Tourismusbüro Hopfgarten
Brixentaler Straße 41
6361 Hopfgarten im Brixental
t   +43.57507.7100
f   +43.57507.7120
e   hopfgarten@hohe-salve.com

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat