Hopfgarten im Brixental

Oplev det smukke panorama ved utallige sportsaktiviteter rundt omkring Hopfgarten i Tiroler Brixental. Købstaden med knapt 5.300 indbyggere ligger i 622 meters højde i Kitzbüheler Alpen. Besøg vintersports-paradiset Hopfgarten i Tirol.

I sommer:

  • Nyd udsigten til bjergmassiverne i Wilder Kaisers og Kitzbüheler Alpen fra den roterende panoramaterrasse på Hohe Salve i 1828 meters højde. Salvenkirche, Østrigs højeste valfartskirke, er tilgængelig derfra.

  • Vandring er i højsædet i Hopfgarten. Her er der noget for alle typer -panorama-vandringer på Hohe Salve, temavandringer eller vandreture til tinderne.

  • For mountainbikere er Bike Park i Hopfgarten et must. Den tre kilometer lange downhill-strækning med et fald på indtil 30 procent er virkelig en sportslig udfordring.

  • E-bike kommer man let fra Hopfgarten til sidedalene i Kelchsau.

  • Besøg fritidsparken Salvena-Land! Her er der garanteret sjovt for hele familien.

I vinter:

  • For skiløbere har ferieområdet Hohe Salve meget at byde på. Kelchsau familieskiområdet i Brixental-dalen er især populær blandt familier takket være gode priser. Derudover er Hopfgarten og Itter to vigtige indgange til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Østrigs største sammenhængende skiområde. I SkiWelt venter 91 moderne lifte og mere end 284 pister på skiløberne.

  • Kitzbühel Alperne er et af de smukkeste tour-skisportsområder i Europa. Her venter pister af forskellige sværhedsgrader på tour-skiløbere og naturelskere.

  • Der er omkring 74 kilometer langrendsløjper i Hohe Salve, til både klassisk og skatingstil. Alle langrendsløjper ligger i en højde mellem 511 og 800 meter over havets overflade.

  • Oplyste, naturlige kælkebaner og et stort udvalg af snesko- og vintervandring sørger for en varieret ferie.

  • Brug for en pause fra vintersporten? Så kan vi anbefale en udflugt til Wörgl. Her er der garanti for sjov – uanset om du nyder eventyrpoolen Wave på en unik dobbelt-loop-rutsjebane, eller om børnene er på vand-rullebanen eller slapper af i det vidunderlige sauna-landskab. Wörgl er også kendt for sin omfattende shopping, og i klatrehallen kan du teste dine klatrefærdigheder på over 200 forskellige ruter.

Ferieaktiviteter i Hopfgarten im Brixental


Alle aktiviteter+
© Stefa Astner
© Tirol Werbung/Bernhard Aichner
© Stefan Astner
© Simon Oberleitner

Populære logier i Hopfgarten im Brixental


Søg logi
Anzahl Reisende

Service

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat