Gerlos

Den stilfærdige tyrolske landsby Gerlos og dens 800 indbyggere tilbyder også om sommeren kunne tilbyde gæsterne uforglemmelige ferieoplevelser. Med sin beliggenhed i en højde af 1.245 meter er Gerlos også midt om sommeren stedet for sportsaktiviteter.

I sommer:

  • Oplev den uberørte natur under vandreture ind i sidedalene Schwarzachtal, Wimmertal, Schönachtal, Wildgerlostal, Krummbachtal eller Krimmler Achental.

  • Et besøg ved Krimmler vandfaldene er et must, når man kommer her om sommeren.

  • Gerlos er en fremragende tyrolsk ”familie-rede“ og tilbyder også om sommeren børnene en masse feriesjov midt i bjergene. Det ugentlige ”familie-rede-program” er gratis.

  • Der er også sørget for action - enten i Bike Arena, på klatretårnet, ved paragliding eller i Arena Coaster – Gerlos er en passende legeplads for eventyrere.

  • Talrige hyggelige overnatningssteder og traditionelle restauranter gør deres til, at man i ferien føler sig helt hjemme.

I vinter:

  • I Gerlos og skiområdet Zillertal Arena finder man på 169 pistekilometer fremragende betingelser for både at stå på ski - og after-ski ikke at forglemme.

  • De talrige børne-skiskoler i familie-arenaen er populære for deres ski-børnehaver, eventyrpladser, trylletæpper og kærlig pasning af den kommende ”ski-generation”.

  • Også langrendsløbere og skatere går heller ikke forgæves. På grund af dens høje beliggenhed gælder Gerlos som snesikker, og fra jul til påske har man adgang til 20 kilometer løjper i umiddelbar nærhed.

  • Især de højtliggende dale, Wimmertal, Schönachtal og Gerlos-Gmünd indbyder til vinter-vandre- eller snesko-ture.

I sommer: Oplev den uberørte natur under vandreture ind i sidedalene Schwarzachtal, Wimmertal, Schönachtal, Wildgerlostal,…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Gerlos


Alle aktiviteter+
© Zillertal Arena
© Zillertal Arena

Populære logier i Gerlos


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Gerlos

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: 196, Gerlos, Zillertal, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.